8 hetes terhes vagyok. 6 hetesen talaltak egy nagy hematómát, akkor erős piros vérzésem volt. Pár nappal később néhány napos barnázás majd semmi. Egy hét múlva újrakezdődött a barnázás, egyre erősebb lett, ma már rózsaszínes volt inkább a wc papír. Lehet, hogy így ürül a hematóma vagy ez már kezdődő vetélés? Néha görcsölgetek is.
Az orvosom a héten szabadságon van, azt mondta, csak akkor menjek, ha bő friss piros, darabos vérzésem van.
6-os vagyok.Én is ezeket szedtem ugyan így annyi,hogy nekem plusszban a kórházba a velfemet mondták.az is nagyon jó!Szorítok!
márc. 6. 11:09
12/28 anonim válasza:
Rutascorbint én nem szedhettem de tényleg, Velfemet én is szedtem. Rohadt drága mondjuk és inkább gondolonám placebonak, de úgy voltam vele, nehogy ezen múljon már.
márc. 6. 16:16
13/28 A kérdező kommentje:
És az normális, hogy nem csak néha, hanem folyamatosan van barnázás? Minden törlésnél
márc. 6. 17:41
14/28 anonim válasza:
Hú, már nem emlékszem pontosan, de úgy rémlik, amikor volt, akkor sose volt tiszta teljesen a papír. Egyre halványabban, de volt mindig.
márc. 6. 17:45
15/28 A kérdező kommentje:
Nekem sajnos pont, hogy egyre erősebb, nem halványodik. Holnap lehet, hogy ügyelet lesz ebből.
márc. 6. 17:53
16/28 anonim válasza:
Ha úgyis ügyelet, akkor ma is megnézetheted. Tudom, nagyon idegesítő, de reméljük, csak az.
márc. 6. 17:59
17/28 anonim válasza:
Szia!Remélem jól vagytok🙏 Én írtam,hogy +velfemet is szedtem.nálam folyamatosan volt hol erősebb hol gyengébb sőt volt olyan amikor rendesen véreztem és úgy mentem az ügyeletre,hogy nincs tovább,borzasztó kemény volt,de itt van a kis harcosom 🙏 És hozzáteszem mikor már se barna se vérzés nemvolt még így is a második trimeszter végéig görcsöltem!a harmadik trimeszterbe éreztem igazán kismamának magam!Bízz a babában és pihenj nagyon sokat és igen ha kell és úgy érzed ne törődj senkivel és menj nézesd meg magad!!Nagyon szorítok!🙏
márc. 7. 13:22
18/28 anonim válasza:
Szia! Ugyan így vagyok, 2 hete elöntött a vér és egy nagy darab tàvozott belőlem.utàna csak barnàztam , rà 1 hétre megint elöntött a vér megint egy nagy darab tàvozott kb 6 cm màjhoz hasonlító dolog. Utàna hol erősebben hol szinte alig barnàztam tegnap is. Erre ma megint vérzek , picit görcsölök. Nekem azt mondtàk hogy akkor menjek ha nagyon vérzek és nagyon görcsölök. :( de ma màr végig sírtam a napot , annyira frusztràl a dolog 😪😔
márc. 7. 21:08
19/28 anonim válasza:
Kedves utolsó válaszoló!Lehet nemfogod olvasni hiszen a kérdést se Te tetted fel.Én írtam előtted a választ!Én tuti nem foglalkoznék azzal ki mit mond(nekem is azt mondták)de én minden héten mentem,még szívhanfigyelőt is vettem ithonra.Neked is azt tudom írni,hogy erősnek kell lenni bízni a babában,tudom mennyire nehéz!Szorítok!
márc. 8. 06:19
20/28 anonim válasza:
19# Ilyen korán sajnos a szívhangot nem fogja tudni megtalálni még. :(
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!