Mi miatt lehet vérezni 6 hetes terhesen ami nem hematoma és nem vetélés?
Figyelt kérdés
Progeszteron hiánynál milyen a vérzés?2019. nov. 9. 16:40
1/10 anonim válasza:
Hormon ingadozástól. Úgy tudom, inkább barnás olyankor.
2/10 anonim válasza:
Attól is verezhetsz ahogy alakul ki a placenta. Nekem legalábbis azt mondta az orvos.
3/10 anonim válasza:
Ha progeszteron miatt vérzel, az majdhogynem egyenlő a vetéléssel, ha nem kapsz rá gyógyszert időben. Egyébként barnás vérzés.
Nekem a 12.héten pattant el egy ér, megemeltem egy nehéz dolgot. Akkor is barnás vér volt. Ilyenkor jobb, ha azonnal lát orvos és nem te próbálod kitalálni, hogy miért lehet.
4/10 A kérdező kommentje:
Látott már orvos, 3 napja fekszek és szedem a progeszteront és a Dicynone nevű gyògyszert. Hol barnás hol véres pici alvadt darabos folyásom van. Néha több, néha alig valami.
2019. nov. 9. 17:00
5/10 anonim válasza:
Nekem azt mondták okozhatja tapadási probléma is.
6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Annyira nehéz várni..várni arra mi lesz :( Feküdni a bizonytalanságban, rettegni minden egyes pisinél. Nekem nem látták honnan jön a vérzés, bár akkor még gyengébb volt. Gondolom nem a progesztereon a baj ha nem mùlik..
2019. nov. 9. 19:11
8/10 khniki válasza:
Progeszteron hiány. Azonnal pótlás.
9/10 A kérdező kommentje:
Szedem már a progeszteront, ma lesz az 5. napja de semmit nem "csinál". Akkor gondolom nem ez a baj igaz? Vizsgálat (kézi) után kezdődött kedden este, szerdán ezért mentem kòrházba ott adták a gyògyszereket és ùjra vizsgáltak, azòta rosszabb.
2019. nov. 10. 08:19
10/10 anonim válasza:
Mélyen fekvő lepény, méhszájnál húzódik a lepény tapadás, amnionszalag és még sok más dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!