A teszt szerint terhes vagyok. Napok ota vérzek, nem fáj semmim. Vetélés lehet, méhenkivüli terhesség vagy hematoma?
Munkahelyemen nem engednek el orvoshoz az évégi hajrá miatt.
4 évvel ezelött terheslettem az úgy derült ki hogy elöntött a vér akkor azt mondták hematoma mögötte 8 hetes élő magzat de akkor nem véreztem így hanem elöntött a vér
Szia...mi az, hogy nem engednek el a munkahelyedrol? Ki a nyavalyat erdekelne ez ha az egeszsegem vagy esetleg a babam egeszsege forog kockan?????
Ez barmi lehet..lehet, hogy csak a menszid van meg terhesseg alatt de sok oka lehet. Amugy a veteles altalaban gorcsokkel jar ne is beszeljunk a mehenkivuli terhessegrol.....az nem vicc!!!!!!!.Kuldenem en ugy el a jo ...ne is mondjam hova azt a fonokot aki a sajat penzgyujtese erdekeben le****ja az embereket.
En azt tanacsolom, hogy menj dokihoz...minnel hamarabb!!!
Ügyelet is van a kórházban, én a helyedben most indulnék, ha még nem tetted meg. Ne viccelj ilyenekkel.
A saját és a törpike egészsége mindennél fontosabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!