Hogy hogy nem javasolta még senki nekik a férfi oldal kivizsgálását?
Sógornőméknél nem akar összejönni a második baba, már kétszer elvetélt a 6-7 hét környékén. Magán úton járkálnak orvosokhoz, vagyis csak a sógornőm, de arról nem esett még szó, hogy a férjét is megvizsgálják.
Márpedig a rossz DNS fragmentáció simán okozhat vetélést pl. Mi lombikozunk úgyhogy otthon vagyok a témában. Esetleg azért nem javasolták még, mert már van egy gyerekük?
A másodlagos meddőség ugyanúgy lehet a férj "sara", mint a nőé.
Lehet, hogy mondták ám nekik, csak a férje hiúsági kérdést csinál ebből, és elzárkózik, a feleség meg titkolja ezt.
Azért nem vizsgálják, mert bebizonyosodott, hogy teherbe tud esni!
Attól meg, hogy a doki nem küldi, ő is el tudna menni magától magán úton, ha akarna. Minek foglalkozol ezzel?
#4 Ne szólj hozzá ha nem értesz hozzá. Vetélést is okozhat férfi oldali probléma ahogy a kérdező le is írta.
Az hogy még miért nem vizsgálták oka lehet az ahogy írták, hogy hiúsági kérdést csinálnak belőle, de pl az is hogy a magán orvosnak jó pénz a feleséget kezelgetni. Ha kiderül hogy férfi probléma van rögtön meddőségi központ kellene, ameddig nem derül ki addig mehet hetente 2x a nő follikulometriára alkalmanknét 20.000-ért.
Lehet, hogy a férfi is jár orvoshoz, csak nem kötik az orrodra.
Van, aki szemérmesebb és nem akarja altesti problémáit közhírré tenni a rokonságban.
"Azért nem vizsgálják, mert bebizonyosodott, hogy teherbe tud esni!"
Az ilyen egyszerűbbeknek szoktam azzal a példával jönni, hogy hiába jó a liszt és a sütő is, ha rossz az életsztőd, a kalács nem kel meg, nem sül puhára.
Aztán lehet az elsőnek nem is ő az apja. Tudjátok, minden gyereknek az anyja a biztos 🤣
Amúgy az én nőgyógyászom adott a páromnak beutalót spermavizsgálatra, kb 5 perc alatt meggyőztem, hogy ez neki nem fáj és engem megkímél esetleges fájdalmasabb beavatkozástól (pl atjarhatosagi)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!