Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Újabb negatív teszt, mi a...

Újabb negatív teszt, mi a menete a férfi kivizsgálásának?

Figyelt kérdés

Nem bírom tovább, másfél éve próbálkozunk, és most ismét negatívat teszteltem:( én voltam dokinál többször is elküldött mindenféle vizsgálatra és azt mondta hogy velem nincs baj, a férjem azt mondta hogy ő is elmenne megnézetni hogy a kis katonák rendesen működnek-e. tudtok ilyen helyet?

fogalmam sincs merre induljak vagy mi egyáltalán az ilyen kivizsgálás neve... segítsetek légyszi.

2013. júl. 5. 08:16
 1/5 anonim ***** válasza:
Első körben a férjed elsétál a házidokijához, és ott megkapja a megelelő beutalót.
2013. júl. 5. 08:51
 2/5 anonim ***** válasza:
szia!! mink az urológián kezdtük!! megvizsgálták a páromat 5 nap önmegtartóztatás után levették a sperma mintát !!
2013. júl. 5. 08:54
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha Budapestiek vagytok, akkor a Honvéd Kórház rendelőintézetét javaslom. 13. kerület Róbert Károly krt. 44 a Hősök terével szemben. Előtte telefonáljatok, és kérjetek időpontot. (1-465-18-00) itt ingyenes, ha területileg ide tartoztok. Erről tudok, lehet még máshol is van, amúgy meg fizetni kell a vizsgálatért, 10-20.000 Ft között. Helyszínene is le lehet adni a mintát, de ha egy óra alatt beértek, akkor tiszta üvegcsében is be lehet vinni. Sok sikert, minden bele...:-)
2013. júl. 5. 10:36
 4/5 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen
2013. júl. 5. 13:03
 5/5 anonim ***** válasza:

Nálunk is ez jön. 1 éve már nem jön a baba, de azt tudjuk hogy velem baj van. Most a férjem akarja megnézetni a katonáit:) Nekünk anyukája azt mondta, a háziorvosától kérjen beutalót. Más miatt amúgy is menne hozzá, így egy füst alatt kéri a beutalót is.

5 nap? jujj....durva lehet...

27/N

2013. júl. 5. 15:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!