Babat szeretnenk de negativ lett a teszt es alhasi fajdalmam van. Mitol?
Mult honapban hagytam abba a fogamzasgatlo szedeset, es azt mondta a doki h hamar teherbe eshetek.
Ovu utan par nappal hasszurkat iletve alhasi fajdalmat ereztem. Csinaltam tesztet is ami negativ lett:(
4 napot kesett a menzesz de megis megjott, de olyan furcsa erzes volt, nem mint amikor maskor idaig jott nem olyan fajdalmat ereztem.
A menzesz elmulasaval is ugyanugy faj lenn a hasam.Mitol?
Volt valaki ilyen helyzetben???
(Ja, es a mellbimbom is fajt ovu utan, mindjar megjon erzes,es reggelente neha hanyinger)
IRJATOK LEGYSZI...Nem akarok mindennel dokihoz szaladni mivel a mult honapban voltam, de ha tobb kettonel, felhivom.
Tavaly szeptemberben hagytam abba a bogyot, csak ciszta miatt a doki februarban ujra felirta.
El vagyok keseredve:( Most aztan biztos hogy nem fog jonni a baba, mert van par vizsgam es a stressz miatt allitolag kisebb az eselye...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!