Férfi meddőségi kivizsgáláson mire számítson a férjem?
Nem jön össze a baba már több mint egy éve. A férjem 1-2 héten belül fog menni az urológushoz kivizsgálásra (párhuzamosan persze engem is vizsgálnak). Aki (vagy akinek a párja) járt már ilyen kivizsgáláson, elmeséli, hogyan zajlik, mire készüljön a férjem?
Köszi előre is!
Köszi a választ! Akkor neki is vinni kellene a mintát? Vagy ott kell produkálnia? Csak az időpontot adó titkárnővel tudott beszélni, szerintem az a nő nem fogja tudni megmondani neki, hogy kell-e mintát vinni vagy sem.
És a kézi vizsgálat a péniszt érinti? Vagy jól tudom, a prosztatát is megnézik, tehát a fenekébe is be fognak nyúlni? Ezekkel jár?
Okés, köszi újra! Holnap újra telefonálunk, hátha lett üresedés aznapra (magánba megy, igen, és csak hétfőn rendel a doki), és megkérdezzük az asszisztenst, kell-e vinni anyagot. Csak jobb lenne, ha nem ott kellene ezzel kínlódni.
Köszi még egyszer! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!