Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Férfi meddőségi kivizsgáláson...

Férfi meddőségi kivizsgáláson mire számítson a férjem?

Figyelt kérdés

Nem jön össze a baba már több mint egy éve. A férjem 1-2 héten belül fog menni az urológushoz kivizsgálásra (párhuzamosan persze engem is vizsgálnak). Aki (vagy akinek a párja) járt már ilyen kivizsgáláson, elmeséli, hogyan zajlik, mire készüljön a férjem?

Köszi előre is!

2014. ápr. 12. 18:45
 1/4 anonim ***** válasza:
Én pàrom volt és semmi extra😊 3-4 nap önmegtartoztatàs utàn idopontra itthonról vitte a tesztelni valót.Aztán még aznap meg is volt az eredmény majd vissza ment és az orvos kézzel is megvizsgàlta.Elmondta mi àll az eredményben mi a tenivaló és kész.
2014. ápr. 12. 18:52
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszi a választ! Akkor neki is vinni kellene a mintát? Vagy ott kell produkálnia? Csak az időpontot adó titkárnővel tudott beszélni, szerintem az a nő nem fogja tudni megmondani neki, hogy kell-e mintát vinni vagy sem.

És a kézi vizsgálat a péniszt érinti? Vagy jól tudom, a prosztatát is megnézik, tehát a fenekébe is be fognak nyúlni? Ezekkel jár?

2014. ápr. 13. 12:10
 3/4 anonim ***** válasza:
Mi itthonról vittük a mintát jó gyorsan kellett beérni vele azt hiszem 10-20 perc intervallum volt megadva!!Elvileg tudnia kéne az időpontot felvevő asszisztensnek is hogy működik ott!! Igen kézzel nézet prosztatát és ennyi!!Mi maszekba voltunk. ha nem maszekhoz mentek akkor általában ott kell produkálni helyben.
2014. ápr. 13. 13:06
 4/4 A kérdező kommentje:

Okés, köszi újra! Holnap újra telefonálunk, hátha lett üresedés aznapra (magánba megy, igen, és csak hétfőn rendel a doki), és megkérdezzük az asszisztenst, kell-e vinni anyagot. Csak jobb lenne, ha nem ott kellene ezzel kínlódni.

Köszi még egyszer! :)

2014. ápr. 13. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!