Volt már valaki ilyen teljes kivizsgáláson?
Ez gyakorlatilag megvan egy hónap alatt. Neked elvileg kétszer kell majd vérvételre menni, hormonokat néznek majd.
Mi voltunk ilyen vizsgálatokon, nekem petevezeték átjárhatósági vizsgálatot is nézett a doki, és annak alapján döntött a továbbiakról.
Ha vetélésed volt, a petevezeték ájárhatoságinak nem sok értelme van hisz silerült teherbe esned.
Én teherbeesés előtt voltam kivizsgáláson. A kenet eredménye egy hét 10 nap volt kb, vérvételé másnap,kivéve a hormon mert az is kb 2 hét. A párom is kivizsgáltatta magát az 4 nap mulva megérkezett postán. Engem néztek közbe uh val is. Minden rendben volt, én nem voltam átjárhato azért nem jött össze a baba. amikor elvetéltem akkor csak egy vérvételen voltam semmit nem mutatott, azt mondta az orvos természetes szelekcio, ha nem csinalok tesztet azthiszem csak kicsit késve jön meg. Igaza lett mert a következő probálkozásra összejött.
Ne aggodj sikerülni fog a vizsgálatok is 1-2 honap alatt lezajlanak ennyi idő kell a lelki rendeződésre is.
Sok sikert.
Ja még annyi hogy jo orvosod lehet mert elvileg egy vetélés után nem szoktak kivizsgálni csak 2-3 után vagy 1-1.5 év sikertelen probálkozás után. Mi az utobbiba estünk.
Tidom nagyon nehéz de sajnos egy vetélés az természetesnek számít. :( A megtermékenyülések fele igy végződik csak van ugy hogy be sem ágyazodik,mert a sejt valamiért nem osztodik.
Szedj cvitamint az segit beágyazodni is,meg h toppon legyen a szervezeted ha belevágtok megint.
1-es vagyok. Nekem is volt vetélésem, mégis nézett a doki átjárhatóságot (mindkét oldali petevezetőt megnézik, szerintem nagyobb esély van a terhességre, ha mindkét oldal átjárható).
Nekem ő azt mondta, hogy az összes lehetőség (lombikkal bezárólag) egy év alatt megvan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!