Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Volt már valaki ilyen teljes...

Volt már valaki ilyen teljes kivizsgáláson?

Figyelt kérdés
5 hetes terhesen spontán elvetéltem. Elmentem Dr. Kiss Csabához Budapesten, és ő egy teljes kivizsgálást mondott.Most kenetet vett, hogy milyen baktériumok élhetnek a hüvelyemben, mert azt mondta, hogy azok is megölhetik a beágyazódott petesejtet, erről eddig nem is hallottam. Aztán, ha megjön a havim vért kell venni, hogy megnézzék a petefészek működését. Illetve majd ultrahagon is figyelni kell.Sőt a párom spermáit is meg kell nézni. Végig ment már valaki ilyen teljes kivizsgáláson? Mennyi időbe telik?
2014. febr. 15. 18:53
 1/6 anonim ***** válasza:

Ez gyakorlatilag megvan egy hónap alatt. Neked elvileg kétszer kell majd vérvételre menni, hormonokat néznek majd.

Mi voltunk ilyen vizsgálatokon, nekem petevezeték átjárhatósági vizsgálatot is nézett a doki, és annak alapján döntött a továbbiakról.

2014. febr. 15. 20:50
 2/6 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. A félreértések elkerülése végett, én nem a te dokidnál voltam, hanem Szegeden. :)
2014. febr. 15. 20:51
 3/6 anonim ***** válasza:

Ha vetélésed volt, a petevezeték ájárhatoságinak nem sok értelme van hisz silerült teherbe esned.

Én teherbeesés előtt voltam kivizsgáláson. A kenet eredménye egy hét 10 nap volt kb, vérvételé másnap,kivéve a hormon mert az is kb 2 hét. A párom is kivizsgáltatta magát az 4 nap mulva megérkezett postán. Engem néztek közbe uh val is. Minden rendben volt, én nem voltam átjárhato azért nem jött össze a baba. amikor elvetéltem akkor csak egy vérvételen voltam semmit nem mutatott, azt mondta az orvos természetes szelekcio, ha nem csinalok tesztet azthiszem csak kicsit késve jön meg. Igaza lett mert a következő probálkozásra összejött.

Ne aggodj sikerülni fog a vizsgálatok is 1-2 honap alatt lezajlanak ennyi idő kell a lelki rendeződésre is.

Sok sikert.

2014. febr. 16. 19:37
 4/6 anonim ***** válasza:

Ja még annyi hogy jo orvosod lehet mert elvileg egy vetélés után nem szoktak kivizsgálni csak 2-3 után vagy 1-1.5 év sikertelen probálkozás után. Mi az utobbiba estünk.

Tidom nagyon nehéz de sajnos egy vetélés az természetesnek számít. :( A megtermékenyülések fele igy végződik csak van ugy hogy be sem ágyazodik,mert a sejt valamiért nem osztodik.

Szedj cvitamint az segit beágyazodni is,meg h toppon legyen a szervezeted ha belevágtok megint.

2014. febr. 16. 19:43
 5/6 anonim ***** válasza:

1-es vagyok. Nekem is volt vetélésem, mégis nézett a doki átjárhatóságot (mindkét oldali petevezetőt megnézik, szerintem nagyobb esély van a terhességre, ha mindkét oldal átjárható).

Nekem ő azt mondta, hogy az összes lehetőség (lombikkal bezárólag) egy év alatt megvan.

2014. febr. 16. 21:33
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2014. febr. 17. 06:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!