Dec31-en elvileg elveteltem.. 2orvosnal voltam azota mindketto azt mondja nem lehet megallapitani hogy ez veteles volt-e,mivel nem tudtam rola hogy,terhes vagyok.Ez lehetseges?? 31.en beis mentem verzes kozben a korhazba. Nem igazan ertem:/
Én sem értem...
Hány hetes voltál? Volt orvos által megállapított terhesség?
Ha nem, akkor honnan gondolod, hogy terhes voltál? (Teszt, vérvétel stb.)
Erős barabos vérzés tenyérnyi alvadt ver..miatt mentem be a kórházba.
Az orvos válasza: SZERINTEM maga épp vetél. Mondtam neki hogy, ez biztos?! Nem hinném hogy,terhes vagyok/voltam..
újra azt mondta hogy, szerinte igen,de nem lehet már megállapítani mivel nem csinaltam tesztet.
A 2. Orvosnál is mondtam hogy, ne viccelodjenek mar velem hat most elveszitettem a babam vagy sem?! Miért nem tudják meg mondani ?? azt mondta hogy,nem tudjak mar olyankor megallapitani hogy,terhes voltam-e nekem erezni es tesztelni kelett volna már..
De mar ugyis m1 es ne dramatizaljam tul..
Se orvosi, se tesztem nem volt,nem is gondoltam hogy,terhes lehettem.
Hol tartottál a ciklusodba?
Védekeztek? Ha késik értelem szerüen tesztet kéne csinálni!
Igazuk van az előttem íróknak, utólag nem igazán lehet ezt megállapítani egy ilyen fiatal terhességnél.
Valószínűleg pont ezért nem számít terhességnek/vetélésnek a kémiai terhesség, nem is tüntetik fel a kórelőzményben, mert még az otthon végezhető teszt sem hivatalos "bizonyíték", míg az orvos nem tudja egyértelműen megállapítani, hogy elindult valami.
Ha ilyen történik, és felmerül eü probléma a terhesség megtartásával kapcsolatban, akkor viszont célszerű tényleg idejében tesztelni, mert azért a gyakori előrdulást jelezni lehet a nőgyógyásznak, aki különböző vizsgálatokat javasolhat, (nyilván valószínűleg önköltséggel, mert szerintem államiban csak "hivatalos" többszöri vetélés után foglalkoznak veled).
A mensid rendesen jött meg, vagy késett?
Nekem is volt olyan hónap, nem is 1x, hogy hüvelykujjnyi alvadt vér távozott. És 1000%, hogy nem voltam terhes. Szóval ez nem ok egy vetélésre.
Így 1 hónap távlatából ezt már a jóisten se fogja kideríteni neked.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!