Kisebb lett a petezsákom, lehet hogy elmérte a doki? Vagy ebből biztos nem lesz baba? Elsőre SZTK-ban voltam, másodjára magándokinál.
akkor most 6 hetes lennél.
5 hetesen is kevés a 8mm. De hogy 1 hét alatt 3mm-el kisebb, ez nagyon nem jó.
Én elengedném.
Én 2 éve mentem ezen át. 7hetes lettem volna, 18mm üres petezsák. Már akkor mondták, sokra ne számítsak, mert a 18mm olyan 4 max 5 hétnek felel meg. hiába volt szabályos.
1hét múlva nőtt,22mm lett. Mintha lett volna benne szikhólyag. kiírtak műtétre. rá ismét 1 hétre, tehát 9 hetesen 25mm petezsák, ekkor már szabálytalan, de embrió látszott benne.
Műtéttel befejezték.
1#
Remélem azért megnéznek még előtte... Nem is értem, nem hívtak vissza kontrollra a műtéti előjegyzés előtt?
Ha Dec 8 volt a beágyazódás, az még nagyon korai terhesség, ebből még bármi lehet.
2 ismerősöm is volt akit így elküldtek műtétre, de végül baba lett, csak kellett még egy kis idő nekik
mert nem ilyen ütemben kell fejlődnie a petezsáknak.
Nálam 7mm-t nőtt 2 hét alatt. Az lófütty. 2naponta duplázódnia kellene az elején. Illetve a 25mm is kb 5hetesnek felel meg én meg voltam 9. 4hetet nem maradhat le.
6!
Műtét elött van egy kötelező kontroll, egy olyan orvossal aki még nem nézte uh-val. Addig nem műthetik meg. 8.-á, csak a kérdező szerint volt beágyazódás. 4héttel az uccsó mensi után ez igencsak fura lenne. Mondjuk nem lehetetlen.
De a petezsák akkor sem mehet össze 1 hét alatt.
5#
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!