Budapesten kb. milyen árban van alkalmanként az, ha valaki a terhessége alatt magándokihoz szeretne járni?
Nem találtam árakat a magándoki oldalán így nem tudom kb. mire lehet számítani? Átlagosan mennyibe kerülhet egy ilyen vizsgálat?
Most megyek majd az első vizsgálatomra a pozi teszt után, mi fog történni a dokinál?
Első baba lesz, szóval rettentő tapasztalatlan vagyok még :)
Nekem 18e volt a 6. héten. Hüvelyi UH és rákszűrés volt, meg elmondták hogy mi a teendő (vitamin, folsav, védőnő, stb). (Mátyásföldi klinika)
A terhesgondozás maga 20e, ez budapesti viszonylatban átlagos, nagyjából erre számíthatsz mindenhol. Most le leszek pontozva, de szerintem ez meg a fogadott doki már nem ad annyit, hogy megérje, ha egyébként megbízható kórházban szülsz. Max. ha nagyon problémás a terhességed.
3-mas, privát üzenetben letudnád írni a dokid nevét és elérhetőségét?:) hálás lennék nagyon
Ezen kívül köszönöm mindenki válaszát, kb. ilyesmi árra tippeltem én is:)
15 ezer volt egy viszgálat. Ha kellett volna rákszűrést csinálni (2 hónappal előtte voltam így nekem nem kellett) akkor 20 lett volna az a vizsgálat.
Havonta 1x kellett menni. A ctg-t a kórházban csinálta(azért nem kellett fizetni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!