Akik magándokinál kezdtétek az ultrahangos vizsgálatokat és jobban szerettek mindent magánúton intézni, ti mikor kezdtetek el járni a kórházba is?
Az érdekelne, hogy meddig tudom intézni a terhesség alatti vizsgálatokat kizárólag magánúton és mikor jön el az az időszak, hogy már nem kerülhetem el a kórházi vizsgálatokat (pl. CTG, NST vagy bármi egyéb)?
Akik jobban preferálják a magándokit, hogy osztottátok meg a vizsgálatokat a kórház és a magánorvos között?
Az én magándokim nem végzett 12. és 20. heti genetikai vizsgálatokat, arra sztk-ba kellett mennem. Viszont a ctg-t, nst-t már a szakrendelésén fogja végezni, oda kell járnom hozzá, de már nem magán jellegűen.
A vizsgálatok úgy estek, hogy a két nagyvizsgálat között mentem a magándokihoz. 33 hkm.
Csak a CTG-re kezdtem járni a kórházba, a 36-37.héttől. De ezt is lehet magánban, pl. Czeizel intézet.
Nem kellett nagy szervezés a “lavirozashoz”. Kaptam volna uh-ra és vérvételekre beutalót a dokitol de mindig mondtam hogy köszönöm nem kérem. Bejelentkeztem a szimpatikus helyre és mentem a magam útján a különböző uh-ra, kombinált tesztre. Vérvételre is magánban jártam. Az orvosnak csak az eredmény kell szerencsére :)
ÉN lombikkal estem teherbe ikrekkel,így önszorgalomból járok havonta orvoshoz.
Minden kötelezőre elmegyek a kórházba,mert ingyen van,és amugy is semmi bajom nincs ezzel. és a köztes alkalmakkor a magándokimhoz járok. Kicsit borsos ára van, 18ezer egy alkalom,de iszonyat alapos,mindent megnéz minden alkalommal,mindent felír receptre ha kell,tehát megéri a pénzét,mert valóban megdolgozik érte,és soha nem sürget.
A laborokat is értelemszerűen sztk-s alapon intézem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!