Van itt olyan, aki könnyen teherbe tud esni, de a 12.hét előtt elveszti a babár?
Ha volt kivizsgálàs, kinek mi lett az eredmény? Sikerült azòta teherbe esni és kihordani?
4. terhessègemet vesztettem el 1 éven belül. Minden pròbálkozásra teherbe estem, 2 missed ab, 1 kèmiai és most egy spontán vetélés.
3 gyereket szültem a volt fèrjemtől. Most ùj pàrom van. Lètezhet, hogy nekünk kettőnknek valami genetika miatt nem jön össze egy egészséges terhesség?
Hormonjaim rendben vannak, szervileg is minden ok. Minden hònapban van peteèrèsem, megtapadàssal sincs gond. 40 èves vagyok, pàrom 31. Mit lenne èrdemes kivizsgàltatni mielőtt ùjra pròbàlkozunk?
Igen, nèztek tsh-t. Az is rendben van.
Most vègeztem az uh-on. Ott van a petezsàk, szikhòlyag, 5-6 hetes azt mondta a doktornő. Van egy hematoma a petezsàk körül, az okozza a èrzèst. Ìrt fel progeszteront ès 20-án vissza kell jönnünk kontroll uh-ra. Imàdkozom, hogy legyen szìvhang is.
Otthon mit csinàlnak?
Nekem nem mondott a doktornő semmit. :(
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!