Veteles utan mennyi ido volt mire teherbe estetek?
Sziasztok! 2 napja veteltem el spontan, a hcg-m es a progreszteronom leesett a beka feneke ala. Mivel pici volt igy mensivel tavozik (penteken megyek dokihoz, megnezetem azert a dolgokat..).
Ti mikor estetek teherbe utana? Hany honapot probalkoztatok?
Nekem is a 3. hónapban sikerült megterményekülni. Addig folyamatosan éreztem azt a fura kaparászást amit a vetéléskor éreztem. Nekem a petevezetékembe próbált beágyazódni.
Nem tudom biztosra, hogy tényleg ott volt-e az a kaparászás, vagy csak pszichésen éreztem.
Az a terhességem rendben zajlott, most itt van mellettem az eredménye :)
Nekem sajnos nem sikerült még azóta ☹️ Az első ciklusban lekéstük az ovut, utána meg volt 2 sikertelen hónap. Azt reméltem, gyorsabban fog menni, de sajnos nem😥
De látod, sokaknak hamar összejön utána. Drukkolok neked és sajnálom, hogy így alakult!🤞
Sziasztok! Nekem sikerult az elso honapban teherbe esnem megint. Sokkal erosebbek a tesztek is.
Szerdan megyek orvoshoz. 🙂
Gratulálok! Szerencsés vagy😁 Én megint várakozásban vagyok. Majd jövőhéten kiderül. Gondolom, megint semmi☹️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!