Veteles utan ti mikor estetek teherbe? Nem kellett művi befejezés (! )
Nincs szukseg küretre/ művi befejezésre. De annyi mindenrol kellett beszelnunk az orvosommal. Hogy ez a kérdés csak elmaradt.
Azt megkérdeztem h mikor próbálkozhatunk újra. 1 ciklust javasolt kihagyni mert koraterhesen halt el a baba. Csupán egy alog 3mmes petezsákom volt és 120as hcg szintem.
Aki hasonlóképpen volt, nektek hamar sikerüpt újra?
Mi sokáig vártunk, most is clostilbegyttel sikerült! De azt 2 hónapig szüneteltetnem kell!
Valami tippetek van?:)
E ,C ,D vitamint szedek és folsavat
3. honapban, nekunk nem kellett varnunk.
Sok sikert ;)
Mivel szerinte sem lesz most peteeresen igy azt mondta nem jelent gondot a megszakitasos egyuttlet sem. Hormonvérvetelem is volt az sem mutat peteerest. Na meg nem hiszem h most jon össze megszakítással ha 5 ev alatt egyszer sem. De ovutesztelek is. Ha meg teherbe esek nem hinnem h akkora baj lesz. De ilyen vekony mnyhártyába bele se tudna ágyazódni.
Mindegy kovetkezo ciklustol mindent bele adunk.. 😊😊 koszi a valaszokat
A sajat dokim pont szabadsagon volt, mikor elveteltem, egy masik nezett meg, hogy kiurult-e minden vagy kell kuret (nem kellett). O 1 honapot mondott, de azt mondta igazabol nem is kell varni szerinte (6 hetes terhes voltam es nalam is csak megemelkedett hcg volt korabban, de 5 hetesen megallt az emelkedes is - onnantol sajnos csak azt "vartuk" beindul-e magatol a veteles).
Az en dokim pedig 3 honap pihenot javasolt. Igazabol mindegy is lett, 9 honap utan estem ujra teherbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!