Kémiai terhesség után mennyi idő múlva estetek teherbe?
A menszeszem 2 hetet kesett. A terhessegi teszt ki is mutatta a pozitiv erteket. Majd egyik reggel elkezdTem barnazni majd verezni. Doki az uhn nem latott semmit. Majd kontroll hcgn mar az ertek is esett. Tehat felszivodott a baba. A menszeszem 8 napig tartott. A mehnyalkahartyam ami 13 mmes volt ugye az szepen tavozott "kisebb nagyobb darabokban"
Kerdesem: ki mikor esett teherbe kemiai terhesseg utan illetve kellett e progeszteront szednetek? Van egy 1.5 eves fiam akit meg parszor szoptatok.
Minden hónapban pozi teszt végül megjött.. (3egymást követő hónap) es mensi elott 1nappal tesztelgettem
4.hónapban megfogadtam, hogy csak akkor tesztelek ha legalább 1napot késik. (Késett is, nagyon halvány pozi teszt, majd estere megjött :( miután elmúlt nem tudom miért de teszteltem és erős pozitív lett.
Most vagyok "minden órás"
Nekünk kémiai után a 3. ciklusban jött össze megint. Sajnos az is elment 6 hetesen. Ez után a következő a 4. ciklusban jött össze, ő már 1 éves elmúlt :)
Most kezdünk majd próbálkozni a tesóval, szintén szoptatás mellett. Remélem, rendben lesz minden, hamarosan megyek konzultálni a dokimmal, hogy hogyan legyen pozitív teszt után. Mert az előzőnél kaptam progeszteront.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!