Mi történt veled a korai vetélésed követő 3 hónapban?
Figyelt kérdés
2023. jún. 7. 17:42
A kérdező szavazást indított:
Semmi, nem lettem terhes☹️
Nem lettem terhes, de nem is próbálkoztam
Kémiai terhesség lett
Ismét korai vetélésem lett (12.hétig)
Középidős vetélésem lett (12.-24.hét)
Koraszülésem lett
Egészséges terhességem lett, aki meg is született időre 😊
44 szavazat
1/6 A kérdező kommentje:
Nagyon sajnálom a veszteséged, de remélem, azóta már tudod, hogy nem a te hibád! Az örökbefogadás is megoldás, az azért nincs közte, mert engem most a biológiai rész érdekel, hogy sikerül-e utána.
De nagyon örülök, hogy így vagy úgy, de neked is happy end lett😁
Ha te jelöltél, akkor légyszi, a 2.-at jelöld be!
2023. jún. 7. 17:54
2/6 anonim válasza:
Meddig számít korainak a vetélès? Első trimeszter végéig? Nekem 11 héten ment el 10 hetes magzatom. Ahogy a vérzés abbamaradt, pár héttel utána teherbeestem. Nem is volt havivérzésem a két várandósság között.
3/6 A kérdező kommentje:
#2! Igen, ott van a szavazásnál. 12.hét végéig számítják korainak.
Köszi a választ. Gratulálok!😁
2023. jún. 7. 19:05
4/6 anonim válasza:
11. Héten ment el a 9 hetes terhességem tavaly május végén.
Augusztusban lettem terhes, idén májusban megszületett a kislányunk.
5/6 anonim válasza:
6 hetesen vetéltem el. A következő három hónapban próbáltam sokkal többet pihenni, jobban odafigyelni magamra, kevésbé túlterhelni magam a munkában. 3 hónap után kezdtünk próbálkozni újra, a 2. hónapban össze is jött a baba. Most lesz 6 éves.
6/6 anonim válasza:
6hetes terhesség 9.héten ment el.
Rá 2 hónapra terhes is lettem, ma már 1.5éves.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!