Baj lehet ha várok még?
Figyelt kérdés
Tegnapelott voltam orvoshoz. 7 hetes vagyok .Figyelmeztetett hogy a napokban megindul a vetélés. És tegnap este megindult. Kisebb nagyobb vér darabok távoztak belőlem. Ma reggel már csak olyan mint a szokásos menstruációm. Menjek be most a kórházba vagy baj lehet ha még várok? Mondjuk szerdáig? Mert hogy azt mondta nekem az orvos hogy le fog zajlani úgy mint egy menstruáció. És majd utána kell menni egy uh.ra hogy ki urult e minden.2023. jan. 29. 08:55
11/13 anonim válasza:
#9 egyikünk sem tudja, hogy min megy keresztül a kérdező. Lehet hogy tervezett baba volt lehet hogy nem. Ennek a kérdésnek nem is ez a lényege. A többi válaszoló nem bunkó akart lenni, szimplán közölték a kérdezővel hogy saját magának már megválaszolta a kérdést.
12/13 A kérdező kommentje:
Igen tervezett baba volt. És nagyon nehéz ez nekem. Első terhesség lett volna. Meg felsem tudom fogni ezt az egészet hogy miért történt ez velem . Annyira vártunk..Fáj.. nagyon fáj... És köszönöm megértő válaszokat!
2023. jan. 29. 12:16
13/13 anonim válasza:
Nem a kérdésre válaszolok,de engem a meddőségi orvosom ilyenkor azzal vígasztalt,hogy legalább teherbe tudok esni. Nagyon szar volt nekem is lelkileg, csak a következő terhességem segített túllépni. Megértelek,kitartás!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!