8 hét+5 napos terhesség vetélésekor felismerhető e a magzat?
Én 10 hetesen vetéltem el spontán az első terhességemből. A kezdő tünet az volt hogy a vetélést megelőző héten az összes terhességi tünetem megszűnt kb egy éjszaka leforgása alatt. Minden: hányinger, mellfeszülrs, stb.
Amikorra a kòrházba értünk már aktívan véreztem, és miután megállapította az orvos a szivhang hiányát, adtak egy gyógyszert, it otthon kellett bevennem, és az gyakorlatilag "megindította" a szülést, és így segített eltávolítani az elhalt embriót. Volt egy pont amikor éreztem hogy egy nagyon nagy dolog készül a vér mellett távozni belőlem, és elrohantam a wc-re, ahol is tulajdonképpen egyben kijött az egész magzatburok, olyan volt méretre is kb mint egy teniszlabda méretű leeresztett lufi. Nem mertem közelebbről megnézni, mert sokkoló látvány volt így is, gyanítom az embrió ott volt a belsejében. De ha el tudod képzelni a méretét, hogy 9-10 hetesen az egész magzatburok nem nagyobb mint egy teniszlabda, akkor kb el tudod képzelni hogy a benne lévő kis embrió mennyire felismerhető.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!