Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Fertőzéssel kapcsolatos kérdés?

Fertőzéssel kapcsolatos kérdés?

Figyelt kérdés

Akinek volt Missed Ab műtétje, mert a sajnos a babájának volt valami baja, bennem 1 hetet volt sajnos a magzat miután kiderült hogy nincs szívverése, valami vizsgálatot csináltak nála, hogy nem-e kapott bármiféle mérgezést?

Nekem a dokim azt mondta, hogy ennyi idő után nem kell mert “kevés” az az 1 hét, hogy bármi történjen.

2022. okt. 21. 05:57
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Tesómnak volt.

Először gyenge szívhang, aztán semmi szívhang.

Kiírták abortuszra, de pont aznap hajnalban elvetélt.

Vérvétel volt,meg asszem(?) ultrahang.

Külföldön él.

2022. okt. 21. 07:37
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem lett belőle gond. A 9. hét elején derült ki, hogy a baba a 6. héten megállt a fejlődésben. Nálam végül nem lett műtét, mert a 9. hét végén spontán elvetéltem. Aztán a vizsgálaton azt mondták, hogy minden rendben. Remélem már nem is lesz semmi baj. 3 hete történt.
2022. okt. 21. 11:37
 3/5 A kérdező kommentje:
Nekem is műtét volt, mert nem jelzett a testem hogy baj van, igazából az érdekelne hogy esetleg nekem lehet-e bajom? Kedden csináltak friss vérvételt ott teljesen jó volt minden, tegnap volt a műtétem.
2022. okt. 21. 17:15
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg nem lesz gond. Sajnos van ilyen, hogy elhal az embrió, és csak hetekkel később derül ki, amikor a kismama megy az ultrahangra.
2022. okt. 21. 17:23
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Én 9hetesen voltam ultrahangon, akkor már kiderült, csak az orvos nem figyelt rám, fejébe vette, hogy korai terhesség és csak 3hét múlva hívott vissza, akkor mar tudtam, hogy nem él mert előtte héten bementem a megyei kórházba, azt gondoltam adnak missed ab időpontot mivel már 5hete elhalt.. ehelyett lecsesztek, hogy türelmetlen vagyok és majd elvetélek spontán. Aztán amikor letelt a 3hetes kontrollom akkor már kaptam műtétre időpontot.. 6.héten halt el és 13hetes lennék a műtétkor
2022. okt. 21. 21:54

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!