Hogyan, milyen hamar lettetek túl egy baba elvesztésén?
Hétfőn végeztek rajtam missed ab műtétet. :(
10 hetesen megállt a fejlődésben, nem volt szívverése.
A főnököm tudott róla, mondta, hogy vegyek ki nyugodtan szabadságot. Itthon vagyok, de olyan rossz a kedvem. Mintha egy kést döfködnének bennem. Tudom, hogy jobb ha elterelem a figyelmemet, de nincs hangulatom semmihez, a sok sírástól meg kimerültem. Fogalmam sincs, hogy mikor leszek végre édesanya. :( Ez a kisbaba is 9 hónap próbálkozás után fogant.
Szívből sajnálom a veszteséged! Májusban én is átéltem, ugyanígy, 10 hetesen vesztettem el a babám.
Vannak jobb és rosszabb napok. De minden nap gondolok rá.
Én a műtét után 1 hetet voltam itthon, fizikailag jól voltam, lelkileg persze nem. Jobbnak láttam, ha újra dolgozom.
Nyilván függ a munkakörödtől, de nem jó sokáig otthon lenni és a sebeket nyaldosni. Felőrli az embert teljesen. Gyászold meg, gyújts gyertyát, amit szeretnél.
Kívánom, hogy hamar túllegyetek rajta! :(
Tudom nehéz és idő kell hozzá, hogy enyhüljön a fájdalom. Gyászold meg nyugodtan, sírjál... aztán tekints előre.
Lányom az első babát szintén tíz hetesen vesztette el. Nem sokra rá újra teherbe esett, négy éves az első unokám. Az elkövetkező években két újabb babát vesztett el. A második unokám lassan két hónapos. (öt terhességből három missed ab)
Az első engem is megviselt, de szerencsére hamar érkwzett a fiam utána.
14.héten megszakított beteg babám azóta is hiányzik, utána is volt 2 missedem, de azok meg sem érintettek már ezek után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!