Szerintetek mekkora esély van arra hogy megint elvetéltem vagy hogy a baba megmarad???
Figyelt kérdés
Sziasztok! A párommal több mint 1 éve próbálkozunk. Sajnos májusban amint kiderült a terhesség (pozitív lett a teszt) pár napon belül erős görcsökkel és vérzéssel elvetéltem. Egyből ügyeletre mentem ahol mondták hogy nem látnak semmit, csináltak vérvételt ahol a hcg-t nézték ami nagyon kevés lett és megállapították hogy biokémiai terhességem volt, majd szépen haza küldtek és mondták hogy pár nap múlva menjek vissza. Vissza mentem, mondták hogy oké minden rendben, szépen kitisztultam, viszont okot nem mondtak miért történt ez… És akkor most megint pozitívat teszteltem múlthét pénteken (2 normál és egy digitális(ami 1-2 hetet mutatott)) aztán szombaton barnázni kezdtem amikor amúgy meg kellett volna jönnie. Nem volt erős éppen hogy látható volt. Brutális görcsök nem társultak mellé. Ez a mai napig fenn áll sajnos. Még mindig barnázok. (Tehát 6 napja). orvoshoz nem szerettem volna menni hiszen 4 hetes (lassan 5) terhességet még nem látnak a dokik így úgy gondoltam várok a hatodik hétig ami jövő hét pénteken lesz. Utrogestant tegnap kezdtem el szedni, mellette magneb6-ot, terhességi vitamint, folsavat. Tünetem csak annyi hogy, iszonyatosan feszül a mellem, néha hányingerem van reggelente vagy napközben is kis időre. Teszteket állandóan csinálok, mind pozitív, nem halványult a második csík. Szerintetek mekkora esély van arra hogy megint elvetéltem vagy hogy a baba megmarad????2022. aug. 11. 09:55
21/21 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Gondoltam írok egy utolsót :)
Ma 4 hónapos a kisfiam, egészséges, szépen növekszik. Durva vissza olvasni, hogy mennyire féltem az elején. Erre most már van egy 4 hónapos kisfiam 🥰 szebbé tette az életemet 🥰
2023. aug. 21. 10:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!