Szerintetek mekkora esély van arra hogy megint elvetéltem vagy hogy a baba megmarad???
Szerintem terhesség alatt a vérzés/barnázás 99%-ban nem jelent jót …
Elmész szépen orvoshoz és majd megmondja, hogy mi a helyzet.
Veszteni nem vesztesz vele ha megnéz egy orvos.
Első terhességem kb. egy hét barnázás után egyszer csak vérezni kezdtem, spontán vetélés lett. Második terhességem problémamentesen lezajlott.
A barnázás nem jelent jót szerintem, lehet érdemes lenne orvoshoz menni.
Mindenkinek köszönöm a válaszokat!
Sajnos ahogy eredetileg akartam jövő hét péntekre kaptam időpontot, hamarabb nem volt szabad időpont egyik dokihoz se… úgy hogy, vagy kivárom vagy keresek máshol dokit.
A progeszteront látatlanban írták fel. De egyenlőre úgy tűnik hogy jobb lett tőle a helyzet.
Sziasztok! Gondoltam írok nektek, hogy mi a helyzet hátha valakit érdekel.
19.-én voltam dokinál, petezsákot látott, babát még nem. A barnázás ekkor már 1 hete elmúlt. 5 hetesnek állapított meg. Szóval annyira nem vesztettem el a reményt. Aztán 21.-én megint elkezdtem barnázni és 24.-én elmentem dokihoz megint, hogy mondja már meg mi a helyzet. Pont egy bunkót fogtam ki… majdnem, hogy elküldött a picsába minek mentem úgyse látna semmit ennyi idő eltelte után. Miközben csak azért mentem hogy megtudjam a barnázás okát… :( sokáig nézte a petezsákot (ami egyébként nőtt) de végül csak a petezsák lett a papírra írva, az, hogy szikhólyag vagy ilyesmi lenne az nem… emellett mondta, hogy vegyek rutascorbint és, hogy 1 hét múlva menjek vissza. Ja és a barnázásra azt mondta, hogy lehetséges, hogy éppen elmegy a baba… de akkor a petezsáknak nem kellett volna összemennie vagy ilyesmi??
Elsején megyek megint, de most egy másik dokihoz. Nagyon félek, viszont a tünetek tartják bennem a lelket. Állandó rosszulléteim vannak, többször hánytam már. Nagyon érzékeny vagyok a szagokra, fáradékony vagyok… nagyon remélem, hogy elsején jó híreket kapok 🥺
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!