Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Több vetélés után spontán...

Több vetélés után spontán egészséges várandósság?

Figyelt kérdés

Van itt olyan, aki több vetélés után spontán teherbe esett és szült?

2020ban szültem a lányom, tankönyvi várandósság és szülés volt, tényleg mint a mesében.

Tavaly gondoltuk jöhet a kistesó. Hát ő nem gondolta, 7 hetesen elkezdtem barnázni, 1 hét múlva elvetéltem. Ez volt tavaly április végén.

Most megpróbáltuk megint, 7 hetes vagyok és péntek óta barnázok, ma már pirosas és görcsölök, mint amikor megjön. Gondolom akkor ez is ennyi volt.

Félve gondolok már most a harmadik próbálkozásra. Létezik, hogy ezek után lesz még spontán gyerekem? Van akinek sikerült?

Ha ő most tényleg elmegy, akkor elmegyek magánorvoshoz, mert a kórházban csak vonogatják a vállukat, hogy hát van ilyen… köszi…

Szóval tapasztalatok érdekelnek, egy kis bátorítás h nem veszett ügy, vagy mittudomén. Köszi!

2022. márc. 31. 16:39
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Sajnálom! Nálunk tavaly volt szívhang, kitartott a végsőkig a pici, a vetélés előtti napon este még megnézték ultranangon, ott volt, kapaszkodott, vert a szíve, pedig akkor már eléggé véreztem. Aztán másnap ment el, másnap délután már nem volt ott az ultrahangon, úgyhogy be is fejezték műszeresen a sztorit.

Most nem tudom mi lesz, ma megint csak barnázgatok, de hát gyanús, hogy ma töltöm utsó menstruációtól számolva a 8 hetet, és tegnap még nem volt szívhang. Hiába volt később peteérésem, tudom h nem középidőben fogant, de már akkor is illene szívhangnak lenni szerintem. De hát majd kiderül szerdán, ha addig nem történik semmi.

2022. ápr. 1. 15:56
 12/19 anonim ***** válasza:
Szia! Mi újság?
2022. ápr. 6. 22:34
 13/19 A kérdező kommentje:
Elvetéltem hétvégén. Hétfőn reggel bementem, és befejezték műszeresen megint.
2022. ápr. 7. 02:35
 14/19 anonim ***** válasza:
Nagyon sajnálom! Én is múlt héten vetéltem el, 8 hetes volt és sajnos nem volt szívhang. Még volt egy vetélésem 16 hetesen 4 éve, gyerekem sajnos nincs és nem is tudom, hogyan tovább, mert 41 vagyok. Ajánlták a Torch vizsgálatot, illetve a thrombophilia panelt, ezeket fogom megnézetni pár héten belül. Neked javasoltak valamit az orvosok?
2022. ápr. 20. 10:50
 15/19 A kérdező kommentje:

Semmit, azt mondták, hogy nincs baj, mivel van már egy egészséges gyerekem. Meg fiatalok is vagyunk, nem vagyunk elkésve igazából. Azt mondták, hogy tényleg nagyon sok a korai vetélés, egyszerűen benne van a pakliban…

Nem tudom, mi most próbálkozunk tovább, de ha ne adj Isten lesz egy harmadik is, akkor utána járok, hogy mi a baj, ha kell, akkor magánorvossal.

2022. ápr. 20. 20:44
 16/19 anonim ***** válasza:
Sok sikert kívánok nektek! Jöjjön össze az egészséges kistesó! :)
2022. ápr. 21. 07:32
 17/19 A kérdező kommentje:
Köszönjük, nektek is viszont! :)
2022. ápr. 21. 09:13
 18/19 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Mi újság azóta? Voltál kivizsgáláson?

2022. júl. 26. 08:11
 19/19 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező! Nekem azóta megszületett a kislányom most októberben, vérhígító injekciót (Clexane-t) adtam magamnak hasba minden nap a terhesség alatt és jártam fél évet akupunktúrára. Szerintem ezek megérnek egy próbát, ha azóta sem jött össze a baba. Sok sikert! 🙏
2023. nov. 14. 06:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!