Több vetélés után spontán egészséges várandósság?
Van itt olyan, aki több vetélés után spontán teherbe esett és szült?
2020ban szültem a lányom, tankönyvi várandósság és szülés volt, tényleg mint a mesében.
Tavaly gondoltuk jöhet a kistesó. Hát ő nem gondolta, 7 hetesen elkezdtem barnázni, 1 hét múlva elvetéltem. Ez volt tavaly április végén.
Most megpróbáltuk megint, 7 hetes vagyok és péntek óta barnázok, ma már pirosas és görcsölök, mint amikor megjön. Gondolom akkor ez is ennyi volt.
Félve gondolok már most a harmadik próbálkozásra. Létezik, hogy ezek után lesz még spontán gyerekem? Van akinek sikerült?
Ha ő most tényleg elmegy, akkor elmegyek magánorvoshoz, mert a kórházban csak vonogatják a vállukat, hogy hát van ilyen… köszi…
Szóval tapasztalatok érdekelnek, egy kis bátorítás h nem veszett ügy, vagy mittudomén. Köszi!
Sajnálom! Nálunk tavaly volt szívhang, kitartott a végsőkig a pici, a vetélés előtti napon este még megnézték ultranangon, ott volt, kapaszkodott, vert a szíve, pedig akkor már eléggé véreztem. Aztán másnap ment el, másnap délután már nem volt ott az ultrahangon, úgyhogy be is fejezték műszeresen a sztorit.
Most nem tudom mi lesz, ma megint csak barnázgatok, de hát gyanús, hogy ma töltöm utsó menstruációtól számolva a 8 hetet, és tegnap még nem volt szívhang. Hiába volt később peteérésem, tudom h nem középidőben fogant, de már akkor is illene szívhangnak lenni szerintem. De hát majd kiderül szerdán, ha addig nem történik semmi.
Semmit, azt mondták, hogy nincs baj, mivel van már egy egészséges gyerekem. Meg fiatalok is vagyunk, nem vagyunk elkésve igazából. Azt mondták, hogy tényleg nagyon sok a korai vetélés, egyszerűen benne van a pakliban…
Nem tudom, mi most próbálkozunk tovább, de ha ne adj Isten lesz egy harmadik is, akkor utána járok, hogy mi a baj, ha kell, akkor magánorvossal.
Kedves Kérdező!
Mi újság azóta? Voltál kivizsgáláson?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!