Több vetélés után spontán egészséges várandósság?
Van itt olyan, aki több vetélés után spontán teherbe esett és szült?
2020ban szültem a lányom, tankönyvi várandósság és szülés volt, tényleg mint a mesében.
Tavaly gondoltuk jöhet a kistesó. Hát ő nem gondolta, 7 hetesen elkezdtem barnázni, 1 hét múlva elvetéltem. Ez volt tavaly április végén.
Most megpróbáltuk megint, 7 hetes vagyok és péntek óta barnázok, ma már pirosas és görcsölök, mint amikor megjön. Gondolom akkor ez is ennyi volt.
Félve gondolok már most a harmadik próbálkozásra. Létezik, hogy ezek után lesz még spontán gyerekem? Van akinek sikerült?
Ha ő most tényleg elmegy, akkor elmegyek magánorvoshoz, mert a kórházban csak vonogatják a vállukat, hogy hát van ilyen… köszi…
Szóval tapasztalatok érdekelnek, egy kis bátorítás h nem veszett ügy, vagy mittudomén. Köszi!
"mert a kórházban csak vonogatják a vállukat, hogy hát van ilyen… köszi…"
Elhiszem, hogy téged ez nem nyugtat, de attól még igazuk van. Egy vetélés után nem vizsgálnak, mert egyszerűen annyira gyakori (a korai terhességek akár 30-40%-a!), hogy ha egy vetélés után mindenki komplett kivizsgálást kapna, az összes TB finanszírozást rá lehetne költeni. És az esetek nagy részében ki se derülne semmi, vagy mire befejeződne a kivizsgálás, megint terhes lenne az illető..
Egyelőre ezt a terhességet sem kell eltemetni szerintem.
Köszi mindenkinek, akkor nem ásom még el magam.
Voltunk most amúgy az ügyeleten, megnéztek mindenhogyan. Szívhang még mindig nincs, de amúgy semmi rendelleneset nem látott, pihenjek, szedjem a progit, igyak sokat és szerdán megyek megint, akkor megnézik h van-e végre szívhang. Azt mondta amíg nem több a vérzés, mint egy menstruáció, addig ne menjek, felesleges.
Szia! Teljesen megértelek, ugyanebben a cipőben vagyok :( 2020-ban született a kislányunk, tavaly augusztusban missed ab, és most is az lett a vége, hétfőn műtenek :( Mindkét esetben nem volt szívhang a 8. héten sem és az embrió is felszívódott. Én az első vetélés után kivizsgáltattam magam, cukor, pajzsmirigy, szúrtam a Clexant is, szedtem a progit is, mégsem sikerült :(
Most teljesen kivagyok én is, merre, hogyan tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!