Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » 5+4 hetesen piros verezgetes?...

5+4 hetesen piros verezgetes? Ez a vetélés jele, ugye ?

Figyelt kérdés

Sziasztok ! Tegnap kezdtem el pecsetelni, nem sok és görcs sincsen, de pirosas és ilyen vizes állagú (nem darabos) csak pisiles után a WC papíron látom !

Voltam ügyeleten ahol elhajtottak és hogy emeljem a magnézium adagot 3x2 re, és pihenjek,”nagyon kicsi meg a terhesseg bármi lehet “ szöveggel ! van egy két evesem itthon úgyhogy nem magyon tudok pihenni , ergo a jóistenre vagyunk bízva 😥😥😥

Holnap délutánra van idopontom a dokimhoz!

Gondolom nem sok esélyem van arra hogy megmarad a baba és épp vételek/ vagy az előtt vagyok , ugye ?

Nem is tudom mit akarok kérdezni hiszen sejtem mi zajlik odabent … egyszerűen csak ki vagyok készülve 😥😭😭😭

Megőrulok holnapig !

2022. márc. 27. 17:37
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
78%
19-es, pont , hogy nem, nem igy mondja a legtobb orvos. Sajat fulemmel hallom. Tisztelet a kivetelnek.
2022. márc. 28. 11:39
 22/30 A kérdező kommentje:

Sziasztok nagyon szépen köszönöm a sok sok választ és tapasztalat megosztást !

Nem sokára indulok dokihoz, sajnos délelőtt jött egy nagyobb alvadt ver darab , azóta nem, viszont mostmár próbálom magam úgy kezelni hogy lehet hogy mennybe ment … aztán ha esetleg mégsem akkor az legyen meglepetés , de őszintén a szívem melyen már nincs remenyem 🙄😓

Görcs nincsen , de sajnos ez sem jelent semmit

Amint tudok valami újat jelentkezem ❤️

2022. márc. 28. 12:35
 23/30 anonim ***** válasza:
100%
Szoritunk !
2022. márc. 28. 12:41
 24/30 anonim ***** válasza:
24%
Nekem azt mondta az orvos a progeszteronra, hogy segíthet. De szigorú ágynyugalom és tilos a házasélet. Ott volt a feltételes mód. Amúgy meg a legtöbb nő úgy működik, hogy az utolsó szalmaszálba is kapaszkodik bármi áron, ha problémás a terhessége. Ezt a sok tapintatlan válaszolónak fel kellene tudni dolgozni. Annyi empátia nem szorult itt egyesekbe. Mindneki tudja, hogy elmehet a baba, akár vérzés nélkül is kiderülhet a baj, a legtöbben tudják, hogy a progeszteron nem csodaszer, utána tudnak olvasni. De a kétségbeesett nő nem azt akarja, hogy ezt a pofája vágja minden második kommentelő, főleg nem olyan stílusban amiben ebben a kategóriában nyilatkozni tudnak. Hanem azt akarja hallani, hogy van remény. És van arra is, hogy az a hormon segít. Tudja, hogy nincs garancia, anélkül is, hogy külön felhívnátok rá a figyelmét. Tudja, hogy meghalhat a gyereke. Mekkora szemétnek kell lenni ahhoz, hogy még oda is szúrjuk neki? Arra is van esély, hogy nem. De azt valahogy senki sem akarja írni, csak a negatívat... Milyen lelkivilága van itt egyeseknek?
2022. márc. 28. 12:46
 25/30 anonim ***** válasza:
68%

24. Ki volt tapintatlan? Kehet a rózsaszín hercegnő világodba az a szar alak aki nem dajkamesékkel tömi a nők fejét de senki nem volt tapintatlan. Az nem tapintatlanság ha azt mondjuk kitartás, szurkolunk de nem kell egy placebótól csodát várni. A hazugság nem empatikus.

Kérdező nagyon nagyon szorítok! Kérlek, ha nem baj neked írd meg mi történt! Kitartás!

2022. márc. 28. 13:45
 26/30 anonim ***** válasza:
71%
Én sem érzem úgy, hogy tapintatlan lett volna bárki itt, pedig valóban híres ez a topik az ilyen válaszokról. Elbeszélgettünk többen a progi hatásairól, arról, hogy reálisnak kell maradni és szomorú, hogy nem a legjobb a kommunikáció a téma körül, ennyi. Ettől még nyilvánvalóan a legjobbakat kívánom a kérdezőnek, szurkolok neki és vele fogok örülni, ha néhány óra múlva pozitív hírekkel tér vissza!
2022. márc. 28. 14:13
 27/30 A kérdező kommentje:

Sziasztok !

Voltam dokinal , sajnos ott konkrétan a vizsgálat alatt távozott 😥 tehát konkrétan ott az asztalra, doki mondta hogy az ő volt+petezsak, most nagyon rossz lelkileg ! De sajnos tudtam hogy ez lesz … éreztem !

Mindenkinek nagyon köszönöm az együttérzést a biztatást és az őszinte vélemény nyilvánítást!

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Sajnos az én történetem az nem pozitívan végződött !

Meg gyászolom, de itt van a két evesem aki a legmélyebb gödörből kirant csak a letezesevel ❤️❤️❤️

És pár hónap múlva (min 3.) remélhetőleg jönni fog a mi kis szivárvány babank ❤️

Mindenkit felfelé pontoztam, minden válasz / tapasztalat hasznos volt a számomra !

2022. márc. 28. 19:30
 28/30 anonim ***** válasza:
Nagyon sajnálom 😔 Borzasztó lehetett főleg ott látni hogy, távozik 😔 Kívánom hogy mihamarabb érkezzen a következő egészséges baba!
2022. márc. 28. 19:33
 29/30 anonim ***** válasza:
Istenem! Nagyon sajnálom! Kitartás és kívánom, hogy valóra váljon az álmod!
2022. márc. 28. 19:38
 30/30 anonim ***** válasza:
Nagyon sajnalom, kitartast !
2022. márc. 28. 21:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!