5+4 hetesen piros verezgetes? Ez a vetélés jele, ugye ?
Sziasztok ! Tegnap kezdtem el pecsetelni, nem sok és görcs sincsen, de pirosas és ilyen vizes állagú (nem darabos) csak pisiles után a WC papíron látom !
Voltam ügyeleten ahol elhajtottak és hogy emeljem a magnézium adagot 3x2 re, és pihenjek,”nagyon kicsi meg a terhesseg bármi lehet “ szöveggel ! van egy két evesem itthon úgyhogy nem magyon tudok pihenni , ergo a jóistenre vagyunk bízva 😥😥😥
Holnap délutánra van idopontom a dokimhoz!
Gondolom nem sok esélyem van arra hogy megmarad a baba és épp vételek/ vagy az előtt vagyok , ugye ?
Nem is tudom mit akarok kérdezni hiszen sejtem mi zajlik odabent … egyszerűen csak ki vagyok készülve 😥😭😭😭
Megőrulok holnapig !
Sziasztok nagyon szépen köszönöm a sok sok választ és tapasztalat megosztást !
Nem sokára indulok dokihoz, sajnos délelőtt jött egy nagyobb alvadt ver darab , azóta nem, viszont mostmár próbálom magam úgy kezelni hogy lehet hogy mennybe ment … aztán ha esetleg mégsem akkor az legyen meglepetés , de őszintén a szívem melyen már nincs remenyem 🙄😓
Görcs nincsen , de sajnos ez sem jelent semmit
Amint tudok valami újat jelentkezem ❤️
24. Ki volt tapintatlan? Kehet a rózsaszín hercegnő világodba az a szar alak aki nem dajkamesékkel tömi a nők fejét de senki nem volt tapintatlan. Az nem tapintatlanság ha azt mondjuk kitartás, szurkolunk de nem kell egy placebótól csodát várni. A hazugság nem empatikus.
Kérdező nagyon nagyon szorítok! Kérlek, ha nem baj neked írd meg mi történt! Kitartás!
Sziasztok !
Voltam dokinal , sajnos ott konkrétan a vizsgálat alatt távozott 😥 tehát konkrétan ott az asztalra, doki mondta hogy az ő volt+petezsak, most nagyon rossz lelkileg ! De sajnos tudtam hogy ez lesz … éreztem !
Mindenkinek nagyon köszönöm az együttérzést a biztatást és az őszinte vélemény nyilvánítást!
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Sajnos az én történetem az nem pozitívan végződött !
Meg gyászolom, de itt van a két evesem aki a legmélyebb gödörből kirant csak a letezesevel ❤️❤️❤️
És pár hónap múlva (min 3.) remélhetőleg jönni fog a mi kis szivárvány babank ❤️
Mindenkit felfelé pontoztam, minden válasz / tapasztalat hasznos volt a számomra !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!