Spontán vetélés után még meddig tart a vérezgetés?
Figyelt kérdés
2009. aug. 15. 19:56
1/7 anonim válasza:
Változó, valaki csak 1-2 napig vérzik, de van olyan is aki 1 hétig. Csak akkor van baj, ha nagyon erős a vérzés, és/vagy erős görcsök is vannak. Ilyen esetben dokihoz kell fordulni.
2/7 anonim válasza:
Nekem is volt egy vetélésem én 5 napig véreztem.
3/7 anonim válasza:
Én olyan 10 napig vérezgettem,Nem görcsöltem egyáltalán,első pár nap erős vérzés,majd enyhült és alig hagyta abba!Már felhívtam az orvosom is,hogy normális-e?
4/7 A kérdező kommentje:
és mit mondott, normális? tegnapelőtt éjjel volt a vetélésem, azóta megszűnt a görcs és alig van vérzésem. a doki hétfőre rendelt be, azt mondta jó ha magától tisztul
2009. aug. 15. 23:00
5/7 anonim válasza:
Nekem 4-5 napig volt erős vérzésem, de mindenki más. Ha tényleg kitisztultál és kijött minden, aminek ki kellett jönnie, akkor nincs okod aggodalomra. De azért mindenképp keresd fel a dokid, majd uh-n megnézi úgyis, hogy szépen tisztultál-e.
6/7 anonim válasza:
Bocsi,már elkéstem a válasszal,biztos voltál dokinál azóta...!Azt mondta amúgy nincs baj,ha nem görcsöl,van akinek továdd vérzik,nem vagyunk egyformák!Remélem nincs baj nálad!
7/7 A kérdező kommentje:
kitisztultam teljesen, nem kellett kaparni. köszönöm a válaszokat!
2009. aug. 18. 16:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!