5+4 hetesen piros verezgetes? Ez a vetélés jele, ugye ?
Sziasztok ! Tegnap kezdtem el pecsetelni, nem sok és görcs sincsen, de pirosas és ilyen vizes állagú (nem darabos) csak pisiles után a WC papíron látom !
Voltam ügyeleten ahol elhajtottak és hogy emeljem a magnézium adagot 3x2 re, és pihenjek,”nagyon kicsi meg a terhesseg bármi lehet “ szöveggel ! van egy két evesem itthon úgyhogy nem magyon tudok pihenni , ergo a jóistenre vagyunk bízva 😥😥😥
Holnap délutánra van idopontom a dokimhoz!
Gondolom nem sok esélyem van arra hogy megmarad a baba és épp vételek/ vagy az előtt vagyok , ugye ?
Nem is tudom mit akarok kérdezni hiszen sejtem mi zajlik odabent … egyszerűen csak ki vagyok készülve 😥😭😭😭
Megőrulok holnapig !
12-es voltam. Én sem azért nevezem önámításnak, mert én nem venném be hasonló helyzetben. Csak sajnos tisztában kell lenni azzal, hogy egy vérvétel nélkül felírt hormonkészítmény az esetek pici százalékában oldja meg a problémát. Ha az orvos ezt megfelelően kommunikálja, semmi gond vele, de a szívem szakad meg, amikor pl. a barátnőm meséli el, hogy "a doki szerint nincsen semmi baj, kaptam progeszteront, úgyhogy meg fog szűnni a pecsételés". Nem tartom fair kommunikációnak, ha az orvos nem világosítja fel a páciensét, hogy ez gyakorlatilag csak egy próbálkozás, hátha... alapon és igenis fel kell készülni a legrosszabbra, mert sajnos a várandósság ennyire korai szakaszában ez normális.
Nők egymás között sem beszélgetnek vetélésről. Amikor beleesik valaki, akkor tudatosul benne, hogy a környezetében hány nővel megtörtént ugyanez. Ha egy orvos sem kezeli, kommunikálja reálisan (de azért bízva a pozitív végkimenetelben) a dolgokat, akkor mit várunk társadalmi szinten?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!