Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Egy vetélésnél lehet érezni,...

Egy vetélésnél lehet érezni, amikor a petezsák/embrió távozik?

Figyelt kérdés
Sajnos ma reggelre enyhe barnás vérzést találtam a fehérneműmön, be is mentem a kórházba, ahol megultrahangoztak és kiderült, hogy a magzat hetek ota eletkeptelen.azt mondta az ügyeletes orvos, hogy ha már elindult a barnazas, valószínűleg ki fog lokodni par oran/napon belül. A vérzés erősödött, de en nem tapasztaltam nagyobb darabokat. Lehet ezt érezni, vagy volt, aki csak vérzett, mint egy sima menzesznél? Enyhe has es derékfájást érzek, és erős nyúlós a vérzésem, de nem mondanam soknak, csak akkor tapasztalom, ha elmegyek wc-re. Mennem kell majd vissza kontrollra hétfőn, hogy megnézzük, kitisztultam-e teljesen. Köszönöm a válaszokat
2022. jan. 26. 19:48
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Nekem azt mondta a doki hogy következő menstruáció után lehet próbálkozni. A tesók pik pakk össze jöttek, de a vetélés után kellet egy fél év.
2022. jan. 27. 07:07
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!