Miert nem erti meg a parom?
Elso babammal vagyok terhes, tegnap nagyon gorcsoltem es bevereztem. Megkertem vigyen el a korhazba.
Mar akkor huzta a szajat meg neki allt feljebb es bunkozott, mintha en tehetnek rola hogy ez lett.
Baba el, viszont agyhoz lettem kotve, csak pisilni alhatok fel. Nem emelhetek,hajolhatok.
Azota is verezgetek holnap elmegyek egy masik orvoshoz.
Viszont nem fogja fel hogy nem pattoghatok…. Lehordom a kutyat pisilni 3 orankent, azt se venne at hogy leviszi o…. Csinaljak neki ezt azt csinaljak mindent…. Ugy gorcsolok menni alig tudok.
Mit nem lehet ezen felfogni 29 evesen? Ferfiak,?! Kivancsi vagyok .
O gyerekerol is van szo !
Úgy sajnálom azokat a nőket, akik ilyen ember mellett vállalnak babát.😔
Nem, nem szánom! Sajnálom, mert az ilyen ember csak rosszabb lesz!😔
Sajnalom kerdezo, hogy ekkora taplo a ferjed, de eselyes hogy ez csak rosszabb lesz.
Te azota jobban vagy?
Szerintem bunkó a pasi. Normális férfi nem így áll hozzá.
Én is veszélyeztetett vagyok, feküdnöm kell. De amit tudott átvett tőlem a párom. Van, hogy nem tudok főzni se, vérzek és görcsölök. Nem szól érte amikor este hazaér, az érdekli, hogy a baba és én jól legyünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!