Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Miert nem erti meg a parom?

Miert nem erti meg a parom?

Figyelt kérdés

Elso babammal vagyok terhes, tegnap nagyon gorcsoltem es bevereztem. Megkertem vigyen el a korhazba.

Mar akkor huzta a szajat meg neki allt feljebb es bunkozott, mintha en tehetnek rola hogy ez lett.

Baba el, viszont agyhoz lettem kotve, csak pisilni alhatok fel. Nem emelhetek,hajolhatok.

Azota is verezgetek holnap elmegyek egy masik orvoshoz.

Viszont nem fogja fel hogy nem pattoghatok…. Lehordom a kutyat pisilni 3 orankent, azt se venne at hogy leviszi o…. Csinaljak neki ezt azt csinaljak mindent…. Ugy gorcsolok menni alig tudok.

Mit nem lehet ezen felfogni 29 evesen? Ferfiak,?! Kivancsi vagyok .

O gyerekerol is van szo !

2021. dec. 20. 21:27
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
84%
14esnek igaza van. 28 éve ismertem az apját ,ebből 7 évet kapcsolatban éltünk tök harmoniában. Terveztük a babát,csak ő nem arra számított,hogy 1 alkalom elég lesz rá. Hát de. Ráadásul végighánytam a 7.héttől kezdve. Ő totál bekattant,bunkó lett,megalázott. Meg sem várta míg megszületik,lelépett. Le se tojja a gyereket,de nem is bánom. Szóval semmit sem jelent mennyire ismered a párod. Ha már most ilyen,később vagy rosszabb lesz vagy nem. De ha ennyire seggfej és semmi empátia benne,akkor kalap kabát
2021. dec. 21. 10:20
 22/27 anonim ***** válasza:
100%
Ez már csak rosszabb lesz, ha vele maradsz. Semmiben nem fog segíteni a baba körül.
2021. dec. 21. 12:17
 23/27 anonim ***** válasza:
92%
19! Én férfinak sem nevezném ezt az illetőt…
2021. dec. 22. 22:44
 24/27 anonim válasza:
100%
Úristen. Én azonnal kidobnám vagy elköltöznék. Vannak barátaid vagy rokonaid akikhez mehetnél vagy esetleg valami más megoldás? Hidd el az ilyen a baba születése után se fog változni. Nem hiszem, hogy sok mindenben segítene majd neked. Ebben az esetben pedig jobb nélküle mint vele. Szerintem. Amúgy próbálj meg beszélni erről vele és állítsd döntés elé.
2021. dec. 23. 21:53
 25/27 anonim ***** válasza:
76%

Úgy sajnálom azokat a nőket, akik ilyen ember mellett vállalnak babát.😔

Nem, nem szánom! Sajnálom, mert az ilyen ember csak rosszabb lesz!😔

2022. jan. 1. 17:55
 26/27 anonim ***** válasza:
100%

Sajnalom kerdezo, hogy ekkora taplo a ferjed, de eselyes hogy ez csak rosszabb lesz.

Te azota jobban vagy?

2022. jan. 20. 07:48
 27/27 anonim ***** válasza:
76%

Szerintem bunkó a pasi. Normális férfi nem így áll hozzá.

Én is veszélyeztetett vagyok, feküdnöm kell. De amit tudott átvett tőlem a párom. Van, hogy nem tudok főzni se, vérzek és görcsölök. Nem szól érte amikor este hazaér, az érdekli, hogy a baba és én jól legyünk.

2022. márc. 16. 10:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!