Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Miert nem erti meg a parom?

Miert nem erti meg a parom?

Figyelt kérdés

Elso babammal vagyok terhes, tegnap nagyon gorcsoltem es bevereztem. Megkertem vigyen el a korhazba.

Mar akkor huzta a szajat meg neki allt feljebb es bunkozott, mintha en tehetnek rola hogy ez lett.

Baba el, viszont agyhoz lettem kotve, csak pisilni alhatok fel. Nem emelhetek,hajolhatok.

Azota is verezgetek holnap elmegyek egy masik orvoshoz.

Viszont nem fogja fel hogy nem pattoghatok…. Lehordom a kutyat pisilni 3 orankent, azt se venne at hogy leviszi o…. Csinaljak neki ezt azt csinaljak mindent…. Ugy gorcsolok menni alig tudok.

Mit nem lehet ezen felfogni 29 evesen? Ferfiak,?! Kivancsi vagyok .

O gyerekerol is van szo !

2021. dec. 20. 21:27
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
84%
Ez lenne az a pont, ahol azonnal elköszönnék. Ha igaz lenne a kérdés. Nyilván nem az.
2021. dec. 20. 22:43
 12/27 anonim ***** válasza:
79%
Ha te egy ilyen férfinak szeretnél gyereket szülni, akkor meg is érdemled a sorsodat.
2021. dec. 20. 23:08
 13/27 anonim ***** válasza:
71%

Ilyen embernek nem kell gyereket szülni! Egyedül vagy most, és leszel vele örökké.

Nem tudom, hogy mit kívánjak, hogy rúgd ki, vagy hogy ebből a kapcsolatból ne szülessen gyerek...

2021. dec. 21. 00:49
 14/27 anonim ***** válasza:
69%

Nem tudjuk a kérdező helyzetét! Könnyű azt mondani, minek vállal ilyen emberrel gyereket, de egy csomó férfi akkor szembesül vele, hogy akkor nem lesz olyan kényelmes élete amikor vagy már terhes a párja, vagy amikor megszületett a baba. Ha valakinek nehezebb a terhessége, mint a kérdezőnek, akkor kibújhat a fogfehérje a párjának, és ő is meglepődhet, hogy nem erre számított.

Ennyi erővel mindenkinek betéve ismernie kéne a másikat, de akkor válás sem lenne, mert mi az, amivel házasság előtt ne lennénk tisztába, hogy 10-15-20 év múlva még is a válás mellett döntsünk?

2021. dec. 21. 03:23
 15/27 anonim ***** válasza:
9%
Mi ez a sok szülői segítségre meg támogatásra szorulás szülés után? Ti annyira életképtelenek vagytok hogy egyedül nem tudtok életben tartani egy babát?
2021. dec. 21. 06:32
 16/27 A kérdező kommentje:

14 es így van ! Nem ilyen volt a kapcsolatunk alatt . Teljesen kifordult magabol. Mindenki csak nez.

Persze ha ilyen lett volna nem vallaltam volna a babat vele. Mindketten nagyon szerettuk volna es nehez is jott ossze.

2021. dec. 21. 06:44
 17/27 anonim ***** válasza:
100%
Erre mondják, hogy bajban ismerszik meg a másik. Rá nem számíthatsz, csak addig kedves veled, amíg jó a teljesítményed.
2021. dec. 21. 06:47
 18/27 anonim ***** válasza:
100%

Pedig van ilyen. Az én apám is ilyen volt, és testvérem is van. Nem volt egyszerű a gyerekkorom, se anyám élete.

Ha a baba elvesztése nem ijesztette meg, akkor valószínű annyira nem akarja már, inkább a kényelmes életet szeretné vissza.

Ha nem javul a gyerek érdekében jobb nem erőltetni szerintem, mert elég sérülést okozhat.

2021. dec. 21. 07:41
 19/27 anonim ***** válasza:
92%

Kérdezed:

Férfiak?

Nem kincsem, nem férfiak. Ez a férfi. És nem normális.

2021. dec. 21. 08:15
 20/27 anonim ***** válasza:
100%
Szembesítsd korábbi önmagával, kérd rajta számon, állítsd döntéshelyzetbe: veled vagy nélküled.
2021. dec. 21. 09:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!