Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Vetélés otthoni körélmények...

Vetélés otthoni körélmények közt meddig normális?

Figyelt kérdés
Pénteken lett volna missed ab miatt műtét, de el lett halasztva holnapra. Annyit mondtak ha ömlene a vér, akkor azonnal kórház. Most úgy tűnik mégis beindult a vetélés itthon. Kicsit erősebb mint a menstruáció, de nem tudom meddig normális. Az imént a mosdón kijött egyben kb. 10cm-es nagyságú valami. A petezsák csak 2cm volt kb, mellette hematóma is 2cm. Így nem is tudom, hogy mi jött ki😔 Be kellene mennem kórházba így?

2021. máj. 11. 20:03
 1/10 anonim ***** válasza:
87%
Részvétem! Ez mèg bőven belefèr a normàlisba vetèlèsnèl. Belőlem 1 óriàsi alvadt vèrdarab utàn jött ki a baba. Utàna annyira vèreztem, mint egy erős menzesz. Egyre gyengülő vèrzèssel 2 hètig vèreztem.
2021. máj. 11. 20:12
 2/10 anonim ***** válasza:
90%

Belefér. Ha kiürül magától, jobban jársz.

Akkor kell bemenni, ha tényleg folyik végig a lábadon. Kb. ha egy maxi betét nem bír többet fél-egy óránál.

Sajnálom :(

2021. máj. 11. 20:14
 3/10 anonim ***** válasza:
81%
Fájdalmaid vannak? Az orvosom nekem azt mondta ha két óra alatt nem jön ki a petezsák, hányingerem, illetve erős vérzésem van akkor menjek kórházba. Nekem szombaton történt, nagyon erős fájdalmakkal zajlott, amikor valami kilökődött egyből megszűnt. De sajnos azóta vérzek, erősebben mint egy menstruáció. Nagyon nehéz megítélni mi a normális és mi nem az, ha úgy érzed inkább menj be a kórházba.
2021. máj. 11. 20:17
 4/10 A kérdező kommentje:
Részvétem mindenkinek. Köszönöm a segítséget. Amióta kijött egyben az a valami, azóta alig jön vér. Félek, hogy holnap még így is lehet megcsinálja a doki a műtétet. Olvastam már olyat, hogy így is szükség volt rá. Már volt 2 ilyen műtétem😔 de itthon még nem volt vetélés, azért ijedtem meg.
2021. máj. 11. 22:04
 5/10 anonim ***** válasza:
81%

Nem vagy köteles beleegyezni a műtètbe, ha ijesztget vagy zsarol a doki, akkor sem.

Nagyon ritka, hogy ne ürüljön ki a mèh megfelelően.

2021. máj. 11. 22:57
 6/10 anonim ***** válasza:
90%

Ha kicsit erősebb mint a menstruáció az még oké.

Hülyeség maxi betéthez mérni, mert a maxi betét semmivel nem nagyobb nedvszívó képességű mint a normál, csak hosszabb. Nekem erős a menstruációm, és egy maxi betét sem bír fél óránál többet az első két napon.

Te ismered a tested, a rendes menstruációdhoz kell mérni, de ha nem vagy benne biztos, hívd fel az orvost.

2021. máj. 12. 00:20
 7/10 anonim ***** válasza:
81%
Az első nap nekem sem volt sok vér, a másodikon valamivel több, tegnap pedig nagyon sok. Szerintem is kérheted, hogy ne legyen műtét. Én sem akartam, mondjuk az orvosom is elakarta, hogy kerüljük, szerinte több kárt okoz mint egy természetes kiürülés. (3-dik voltam)
2021. máj. 12. 06:21
 8/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenki válaszát, ment a zöld pipa mindenkinek.

Végül megtörtént a műtét, mert megvizsgált ultrahanggal, és a petezsák még mindig ott volt.😔 Azt mondta a doki, hogy valószínűleg csak alvadt vér jött ki este. Igazából nem bánom, hogy befejezte, mert 3 hete már feleslegesen szenvedtem a hányingertől😔 Nem volt kellemes, de legalább vége így már.

2021. máj. 12. 17:26
 9/10 anonim ***** válasza:
Nagyon sajnálom :( azóta minden rendben veled?
2021. máj. 30. 06:38
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm az érdeklődést, kedves tőled. Minden rendben, kedden megyek kontrollra, de nem hiszem hogy probléma lenne.
2021. máj. 30. 08:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!