Normális ez a vetélés után 3 hónappal?
Na szoval volt egy vetélésem februárban, ott elvileg minden rendben zajlott.
Kontrollon mindent normálisnak talált az orvosom.
Viszont.. nekem a mensim mindig fájdalmas volt, de sose volt pms tunetem, csak meg jött és akkor kezdetét vette az orult gorcs, valamikor a lábamon alig bírtam allni annyira gorcsoltem.
De császár után ennek vége lett.
Nem volt fájdalmas mikor megjött, de a pms nem jelentkezett. Most viszont műtét után pms tüneteket tapasztalok. Mensi előtt kb 10nappal a mellem leszakad, alhasi gorcs, pattanás, hangulat ingadozás.. de miért lett ez műtét után? Hormonok meg nem álltak vissza?
Amikor megjon akkor kutya bajom, minden tünet elmul, de addig a mellem borzasztóan faj, és enyhe gorcsoles áll fent. Volt valakinek így műtét után?
Szeretnénk kistestvert, és zavar hogy ez lett, felek hogy ez gátolja a teherbeesest.
Holnap veszem fel a kapcsolatot a dokival és nézetek verkepet, és ki harcolok egy hormonvizsgalatot. Mert egyszerűen bosszant, hogy eddig nem volt ilyen és most van. Kérlek, akinek volt tapasztalata ezzel kapcsolatban írjon! És ha elmúlt mitől esetleg.
Köszönöm, szép napot.
Nem értek hozzá de én elképzelhetőnek tartom. Hiszen a test úgy készült hogy akkor most ott terhesség lesz. Ebből drasztikusan kizökkenthette a vetélés.
Nekem akkor volt ilyenem mikor abba hagytam a fogamzasgatlo szedeset utánna félévig szenvedtem. Szóval vetélés, terhesség bezavarhat úgy hogy hónapokig nem áll vissza a hormonrendszer
Nekem is ez a gyanúm, hogy valami még nem rendeződött. De úgy örültem hogy császár után már nem volt semmi pms, most megint.. és attól tartok, hogy emiatt nem sikerul a teherbe esés. De holnap telefonálok, és kerek időpontot vervetelre és homront is nézzenek:-) azért jó lenne tudni, melyik hormon nem olyan jó, vagy egyáltalán van e valami probléma, de remelem nincs csak helyre kell razodni.
Fogamzásgátlót sose szedtem, nem is szeretnek, mondjuk a dokim mondta is nem szükséges, köszönöm szépen a valaszodat! szép estet kívánok!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!