Ez normalis vetelesnel?
Ez normális. Majd menj azért vissza orvoshoz ellenőrzésre ha gondolod,megnézi maradt-e bent valami vagy kitisztultál, de ilyen korai vetélésnél általában nem marad vissza semmi, vagyis nem kell műtét. Ha lázad van vagy ilyesmi,akkor azonnal lásson orvos.
Én 5-6 hetesen vetéltem el, két hétig véreztem vele, nem volt műtét, de a következő menstruációm többnapos barnázással kezdődött, erre is azt mondta az orvosom hogy normális.
Igen, normális. Ha eláll a vérzés, akkor el kell majd menned kontrollra (UH), ahol megnézik távozott e minden.
Mivel ez egy korai terhesség volt, szinte 100%, hogy szépen kitisztulsz.
Baj akkor van, ha egy betét (vastag) egy órán belül teljesen tele lesz. Tehát nem ilyen egyszerű vékonyka betétre gondolok, amit menstruációkor használnak sokan.
Önmagában a fájdalom, görcsölés, vérzés (nyálkás, darabos, sima) teljesen normális. És igen, jóval hosszabb lehet, mint menstruációkor. Nekem 2 hét volt, igaz a vége felé már csak pecsételtem. De én 8 hetes voltam. Minél kisebb egy terhesség, annál hamarabb és könnyebben tisztul a méh.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!