Még pozitív a tesztem, normális ez?
Március 21-én indult be a vetélésem, spontán történt, 2 hete ultrahangon is voltam, hogy minden kitisztult-e. Ott azt mondták, hogy nincs semmi a méhben, 2 hét múlva csináljak egy tesztet. Ez ma meg is történt, és még mindig pozitív, és nem halványka, amit keresni kell.
Hívtam a kórházat újra, most pénteken újabb teszt.
Addig is az lenne a kérdésem, hogy ez akár normálisnak mondható-e? A 6. hétben állt meg a fejlődésben, és rá 2 hétre indult be a vetélés.
A vérzés is tart még, de enyhe..
Köszönöm, ha válaszolsz!
Itt egy cikk erről. Általában angolul sokkal több mindent találni és mivel én is vetéltem már sajnos, így sokat olvasgattam a témában, gondoltam belinkelem ide. Azt írja 1-től akár 9 hétig is eltarthat, míg a hgc értéke visszaesik a nullára. Értelemszerűen kisebb terhességnél hamarabb kiürül.
Köszönöm szépen, hogy írtál.
Erre tippeltem én is, hogy még nincs vége teljesen, és ezért lehet pozitív. Péntek reggel lesz scan, csak egy megnyugtatás jelleggel, hogy biztos nem maradt-e bent semmi.
Szia... En is vegigcsinaltam tegnap egy spontan vetelest hat no komment ehhez aztan kell ero.
A lenyeg nekem azt mondja mindenki hogy ha elmulik a verzes akkor menjen uhra.. Segitesz privatban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!