Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Elhalt magzat. Ti meddig...

Elhalt magzat. Ti meddig vártatok?

Figyelt kérdés
5+5 hetesen voltam először ultrahangon, 2 mm volt akkor a magzat, nem volt szívhang, 3 hét múlva lett volna a következő időpont. Sajnos pár nappal s kiírt időpont előtt barnás vérzésem volt este, reggel mentem is orvoshoz, aki megállapította kb a 6-7dik héten elhalt a magzat (4mm). Azt javasolta várjuk 1 hetet, de 1-2% esély van rá, hogy legyen szívhang, és a legjobb eset az lenne ha elindulna a vetélés magától. Ez 4 napja volt, azóta minden nap barnás vérzésem van, egyszer enyhe vérzés is. Ti mennyit vártatok a műtétig? Valaki kapott már vetélést beindító gyógyszert?
2021. ápr. 30. 13:42
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Na, örömmel olvasom, hogy a nehezén túlestél. 😊 Én is remélem, hogy nem kellesz műtét, szerintem szinte 100%, hogy nem kellesz, hisz kicsi volt még a terhesség. Nálam mindkét terhesség idősebb volt, mint a tiéd, mégis kitisztultam teljesen hála Istennek. 🙏

Nekem 1 menstruációt mondott hogy várni kell a szülésznő. Mi többet vártunk, mert lelkileg engem egy kicsit padlóra küldött, aztán meg jött a korona és féltem. Sajnos nekem fogalmam se volt arról, hogy mennyire gyakori is a vetélés, mikor kiderült az elsőnél hogy elhalt terhesség, nagyon leforrázott a dolog. Egyébként mindkettőnél elsőre összejöttek, csak sajnos el is mentek... Jelenleg várunk, mert közben kiderült, hogy pajzsmirigy alulműködésem van. Remélhetőleg amint lehúzza a gyógyszer, újra tervezhetünk, ugyanis más problémát nem találtak. Mi nézettük, két vetélés után már van rá lehetőség.

2021. máj. 10. 19:06
 12/20 A kérdező kommentje:

Erre a betegségre egy ideje én is gyanakszom. Mik a tünetek nálad?

Kicsit félek mert most is vannak görcseim, na meg a vérzés. A görcsök úgy vettem észre akkor jönnek elő ha elfáradok, pihennem kellene de sajnos a munkám nem engedi.

2021. máj. 10. 19:11
 13/20 anonim ***** válasza:

Nekem anyukámnak is alulműködése van, onnan sejtettem, hogy nekem is lehet, hogy ugyanazokat a dolgokat kezdtem érezni, tapasztalni, amikre ő panaszkodott anno.

Felsorolok párat:

-hajhullás

-torokszorulás

-ok nélküli stressz, idegesség

-fáradságérzet, kedvetlenség

Elmentem a dokihoz és kértem egy hormonpanelt. Pikk-pakk megvolt az eredmény, 3 nap volt azt hiszem. Mehetsz bármikor, ez nem olyan hogy éhgyomorra reggel vagy ciklushoz kötött vérvétel. Jobb ránézni.

2021. máj. 10. 19:28
 14/20 anonim ***** válasza:

Lemaradt: Az elsőnél olyan volt nekem, mint egy szülés. Pár óráig kínlasztott, aztán mikor kijött a petezsák, mint akit átvágtak, megszűnt minden fájdalmam, de teljesen. Pár órára rá, pont estére visszajött. Hadd ne mondjam mit éreztem, kínlasztott megint, a doki viszont azt mondta normális, míg ki nem jön minden, jönnek a görcsök.

A másodiknál minden nap 2-3-4 órán át görcsöltem, de keményen. Akkor feküdtem, nagyon fájt. Aztán átment rajtam és akkor én is járkaltam,főztem. De tényleg, minden nap elővett és semmi sem hatott. Aztán egyszer csak elmúlt. 1 hétig is fájhat, az elsőnél úgy húzódott a hasam, hogy nocsak. Szóval normàlis ami történik. Sőt, jó is, hisz a mézes présel kifelé mindent.

2021. máj. 10. 19:33
 15/20 anonim ***** válasza:
*méhed
2021. máj. 10. 19:34
 16/20 A kérdező kommentje:

Megemlítem az orvosomnak a hormonvizsgálatot, jó lenne tudni mielőtt újra próbálkozunk.

Így voltam én is, mikor egy nagyobb gömbölyű-hosszúkás valami távozott egyből megszűntek a fájdalmak, onnan sejtem, hogy a petezsák lehetett. Nagyon várom az uh-ot, tudjam mi van most, mi a következő lépés.

2021. máj. 10. 19:45
 17/20 A kérdező kommentje:
Ha valaki olvasná, azóta sikerült teherbe esnem újra, a vetélés után 4 hónapra, 25 hetes vagyok jelenleg, eddig minden rendben :)
2022. febr. 9. 17:06
 18/20 anonim ***** válasza:
Gratulálok:) Nagyon boldog babavárást kívánok neked!
2022. febr. 9. 17:39
 19/20 anonim ***** válasza:

3-as vagyok, nekem 2020/11 volt missed ab, és most a 20.hetben járunk ☺️

Szívből gratulálok és kívánom a legjobbakat ♥️

2022. febr. 9. 19:10
 20/20 A kérdező kommentje:

Ha valaki olvasná a kérdést.

De furcsa volt elolvasni amit átéltem.

Azóta egy 9 hónapos kisfiú anyukája vagyok, minden nap egy öröm és szenvedés is egyben 😁

2023. febr. 13. 20:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!