Ha elhal a magzat, annak vannak tünetei?
Ameddig benned van az embrió, addig hcg is van a szervezetedben, ami miatt vannak tünetek, mint pl a faradekonysag.
Én sajnos meg éreztem, hogy nincs valami rendben, ezután azt álmodtam elvetélek, rá 2napra így történt, pont ahogy álmodtam. Kiderült hogy 8hét 4naposan megállt a szíve.
Kitartást kérdező! Nekem lelkileg nagyon nehéz volt, de már lehet próbálkoznunk, szoval remelem minden okes lesz. 😊
En picikem is elhalt... ( nekem elmultak a tunetek mellfajdalom emelyges..) nekem is rettentoen fajt a fejem napokig... Gorcsolgettem de maskeppen..
De jol irjak a tobbiek vannak meg tunetek hiaba nem el.. Egyutt erzek veled es kitartast erot kivanok! :(
En most varom hogy begyorsuljon a vetelesem... Legy eros:) ❤️
Nekem annyi tünetem volt,hogy nem volt tünetem. Elmúlt a mellfeszülés, össze is esett mellem. Se hányinger,se fáradtság,semmi. Ez gyanús is lett,de azt mondták belefér.. kicsit vérezgettem,arra is azt mondták belefér.. 13.héten úgy húzott be a férjem a sürgőre, 70es vérnyomás,hidegverejték,ájulás és konkrétan 5 perces "fájások"de olyan,hogy hánytam tőle. Mint kiderült már 7 hetesen elhalt.. fél órán belül sos műtét,tágítást sem kaptam mert annyira véreztem már.
Sajnállak titeket,borzalmas volt,de nekem a második terhességem sikerült,itt alszik a 7 hónapos fiam mellettem. :) Ne adjátok fel,legközelebb sikerül. <3
Nem volt semmi tünetem, igaz, nálam a terhességnek sem volt tűnete. Csak az uh mutatta ki, hogy nincs szívverés. Pont most 8 éve, pénteken. Kedden húsvét után volt a művi befejezés.
Azóta van egy fiam. Szombaton lesz pont 6 éves. Kitartást mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!