Milyen tünetei vannak ha elhal a magzat?
Barnás folyásom van 2 napja, “meg akar jönni” érzés, tompa szurkálás a méhem közepe környékén (nem oldalt mint eddig), combba sugárzó izomfájdalom, borzasztó rossz a közérzetem, a mellfeszülés úgy érzem megszűnt, hányinger is.
Orvosnál jártam, nem tud mit mondani, szerinte nem fejlődik, nincs szívhang, utrogestant 3 hete könyörgöm, de nem adja
2 hét múlva menjek vissza ha nem vetélek el, ennyi pont
Annyit még hozzátennék: 1 hete nem látott csak 5mm petezsákot, 2 napra rá egy másik orvos szívhangot is, utóbbihoz megyek vissza a héten, csak addig nem tudom mit figyeljek magamon ha baj van?
Nekem rószaszín volt először, utána barnás, és mikor hüvelyi ultrahangot csinált már nem élt a magzat ,és már minden véres volt.
De nekem missed ab lett belőle.
A görcsök milyen erősségűek ha lehet jellemezni?
Mensi előtti meg fog jönni vagy rendes fájdalom?
Holnap megyek a magán orvoshoz... ha ő sem talál szívhangot, akkor marad a remény, hogy gyorsan beindul aminek be kell és nem lesz komplikáció :(
Nincs élénk vérzés, csak barnás folyás, az is 1 csepp
Délután sajnos elkezdődtek a görcsök, a darabos barna folyás, este már véres volt
Sajnos Angyalka lett a picikémből :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!