Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Milyen tünetei vannak ha...

Milyen tünetei vannak ha elhal a magzat?

Figyelt kérdés

Barnás folyásom van 2 napja, “meg akar jönni” érzés, tompa szurkálás a méhem közepe környékén (nem oldalt mint eddig), combba sugárzó izomfájdalom, borzasztó rossz a közérzetem, a mellfeszülés úgy érzem megszűnt, hányinger is.

Orvosnál jártam, nem tud mit mondani, szerinte nem fejlődik, nincs szívhang, utrogestant 3 hete könyörgöm, de nem adja

2 hét múlva menjek vissza ha nem vetélek el, ennyi pont

Annyit még hozzátennék: 1 hete nem látott csak 5mm petezsákot, 2 napra rá egy másik orvos szívhangot is, utóbbihoz megyek vissza a héten, csak addig nem tudom mit figyeljek magamon ha baj van?

2021. febr. 22. 20:07
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Nekem barna folyással indult, majd hasi görcsök és végül vérzés volt.
2021. febr. 22. 20:12
 2/15 anonim ***** válasza:

Nekem rószaszín volt először, utána barnás, és mikor hüvelyi ultrahangot csinált már nem élt a magzat ,és már minden véres volt.

De nekem missed ab lett belőle.

2021. febr. 22. 20:28
 3/15 A kérdező kommentje:

A görcsök milyen erősségűek ha lehet jellemezni?

Mensi előtti meg fog jönni vagy rendes fájdalom?

2021. febr. 22. 20:35
 4/15 anonim ***** válasza:
Orvost kellene váltanod...
2021. febr. 23. 04:43
 5/15 anonim ***** válasza:
Szerintem is...
2021. febr. 23. 07:05
 6/15 A kérdező kommentje:

Holnap megyek a magán orvoshoz... ha ő sem talál szívhangot, akkor marad a remény, hogy gyorsan beindul aminek be kell és nem lesz komplikáció :(

Nincs élénk vérzés, csak barnás folyás, az is 1 csepp

2021. febr. 23. 10:52
 7/15 anonim ***** válasza:
Nekem ilyen tünetek mellett megmaradt a baba, bár kaptam utrogestant és szigorúan feküdnöm kellett. Másnak meg sajnos nem, ezt nem lehet tudni előre, csak reménykedni. Én szorítok nektek.
2021. febr. 23. 12:52
 8/15 A kérdező kommentje:

Délután sajnos elkezdődtek a görcsök, a darabos barna folyás, este már véres volt

Sajnos Angyalka lett a picikémből :(

2021. febr. 23. 21:44
 9/15 anonim ***** válasza:
Sajnálom.
2021. febr. 24. 08:02
 10/15 anonim ***** válasza:
Sajnos az elhalt terhességnek nincs tünete. Tapasztalatból mondom, csak az UH-on derült ki. Továbbra is produkáltam a terhesség tüneteit, ugyanis a testem fenntartotta az állapotot. Az UH-tól számítva 20 napra indult be a vetélés (már volt időpontom a kórházba kedd reggelre). Vasárnap délután elvetéltem, utána véreztem még egy darabig, de ez normális, mindennek ki kell jönni. Nagyon sajnálom, hogy veled is megtörtént. Ha szerencséd van, kitisztulsz. A megyünk nagyon okos, tudja a dolgát, csak időt kell neki adni. Másodjára is beszéltem sajnos, ugyanúgy otthon, szóval van tapasztalatom a dologban (sajnálatos módon).
2021. febr. 25. 15:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!