Milyen tünetei vannak ha elhal a magzat?
Barnás folyásom van 2 napja, “meg akar jönni” érzés, tompa szurkálás a méhem közepe környékén (nem oldalt mint eddig), combba sugárzó izomfájdalom, borzasztó rossz a közérzetem, a mellfeszülés úgy érzem megszűnt, hányinger is.
Orvosnál jártam, nem tud mit mondani, szerinte nem fejlődik, nincs szívhang, utrogestant 3 hete könyörgöm, de nem adja
2 hét múlva menjek vissza ha nem vetélek el, ennyi pont
Annyit még hozzátennék: 1 hete nem látott csak 5mm petezsákot, 2 napra rá egy másik orvos szívhangot is, utóbbihoz megyek vissza a héten, csak addig nem tudom mit figyeljek magamon ha baj van?
*másodjára is vetéltem
(aut.korrektor)
*a méhünk nagyon okos
(Tényleg bocsi, a telóm nincs ma a toppon😏)
Sajnálom, hogy többször át kellett élned ezt a szörnyűséget, remélem egyszer (legalább :) ) születik majd egészséges kisbabád!
Köszönöm, jobban vagyok!
Darabokban tisztulok, első nap inkább csak barnás darabok ürültek, majd élénk véresedet.
Görcsölt, fájt, ezek gondolom a még összehúzódások voltak. Lázam nem volt, de nem is mértem igazából. Pihentem.
Most már 2-3 nap elteltével inkább csak menzeszhez hasonlít, mind színében, mind állagában, a hasam nem is fáj, csak annyira mint havi vérzéskor. Egyébként fájdalomcsillapítót nem szedtem, anélkül is kibírtam a nehezebb részeket is.
Ha vége a vérzésnek, megnézetem magam, és bíz benne, hogy kitisztul magától, nem kell orvosi beavatkozás...
8 hetes lett volna, de olyan 6 hetes korára maradhatott annyiban a fejlődése, szóval pici volt, és talán ennyivel is könnyebb :(
Kis Angyalka, így döntött...
Köszönöm, mi is ebben bízunk. 😊
Igen, a második nekem menstruációhoz hasonlóan zajlott, igaz nekem nagyon erős görcseim voltak. Napi szinten 2-3-4 órán keresztül, ilyenkor bőgtem rendesen. Sajnos gyógyszer sem segített semmit. Az elsőnek meg még rosszabb volt..nem is részletezem. Csak azért írtam, mert úgy tűnik te szerencsés vagy ebben legalábbis, hogy nem kínoz nagyon. Hamar túl leszel rajta, és próbálkozhattok újra! 😊
Igen, minél fiatalabb a terhesség, annál könnyebb talán elfogadni az elvesztését. Átérezni senki sem tudja más fájdalmát, de a saját emlékeinkre gondolva van fogalmam róla, hogy milyen érzés is lehet. Hidd el jobb lesz, csak kell egy kis idő. Tudom, sokan dobálóznak ezzel a szóval, de tényleg adnod kell magadnak időt. Sajnos a vetélés sokkal gyakoribb mint gondolnánk. Én mondjuk nem tudtam, hogy ennyire gyakori, a szülésznő világosított fel, illetve azóta már én is sok mindent olvastam erről. Rengeteg nem beszélnek erről nyíltan, ezért nincs annyira a köztudatban, hogy mennyire gyakori.
Hát igen, én is sokszor kérdeztem magamtól a miérteket, nálunk szívhang után, tökéletes értékek és UH után két nappal ment el... Nem értettem, hogy miért... Sajnos sok mindenre nincs válasz,senki sem tudhatja. Én jelenleg várok a vizsgálatok eredményeire. Én kértem, az orvosom azt mondta, hogy valószínűleg balszerencse, próbálkozzunk, minden esély megvan egy egészséges terhességre. De én félek, inkább elmegyek pár vizsgálatra. Pár vérvétel, nem oszt, nem szoroz, inkább kivárom. Így ha megint esetleg történik valami, nem az lesz bennem, hogy mi lett volna ha elmegyek kivizsgálásra. Első vetélés után nem mentem, nem szokás, de nekem második is volt, úgyhogy inkább belevágok, hátha okosabbak leszünk.
Igen, ha eláll a vérzés, akkor mindenképpen kell egy kontroll. Amíg van egy kicsi is, érdemes várni. De szerintem minden rendben lesz. 😊👍
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!