Missed ab után 2 hónappal terhesség?
Valaki teherbe esett missed ab után 2 hónappal? Mik a tapasztalatok? Nem halt el az a magzat? Szedtetek a műtét után valami hormon tablettát, vitamint, bármit, hogy ne legyen baj?
Köszönöm előre is a válaszokat!
Én pontosan a missed ab után 2 hónappal lettem terhes, az "eredmény" most épp a nappaliban van online oktatáson.. 😉
Én csak Elevitet és folsavat szedtem akkor, semmi mást. Kitartás neked.
Én november 2.án vetéltem el, és december 4.én már pozitívat teszteltem
1 mensit sem vártunk
Jelenleg 24 hetes vagyok és makk egészséges :)
Magnéziumon kívül nem szedek semmit
Se terhes vitamint se semmi mást.
Az elsőnél vetélés előtt, magnéziumot, femibiont és folsavat szedtem. Soknak éreztem vetélés után.
Nekem a doki 1 vérzést mondott hogy várjunk, semmi baj nem lesz a missed miatt.
Nekem a fiam is így fogant, most 2 éves.
Én Ausztriában voltam amikor 9 hetesen spontán elvetéltem otthon.
Telefonos konzultáció volt az orvossal aki azt mondta ha nincs nagyon erős vérzés és görcs akkor ne menjek be.
1,5 hétig véreztem, szépen - láthatóan kitisztultam.
Hívtam az orvost mennék kontrollra mert már nem vérzek, úgy láttam aminek kellett minden távozott belőlem.
Saját megnyugtatásomra javasolta a kontrollt, de ő személy szerint nem erőltette. Ha nincs már vérzés és görcs stb akkor ő javasolta is ha készen állunk próbálkozzunk.
Úgyhogy bele is vágtunk, első aktus után össze is jött a baba.
És szerencsére minden rendben van.
Azóta már hazajottem Magyarországra.
2es voltam.
Nekem ugyan nem missed abom volt, hanem spontán vetélésem, de az orvos utána két menstruációt mondott, hogy várjunk. Kivártuk és a következő ciklusból meg is fogant a kislányom.
Kaptam progeszteront (minden terhességemnél kaptam amúgy) és volt egy pici hematómám, ami magától fel is szívódott, de egyébként problémamentesen volt a terhességem. Azóta már 2,5 éves nagylány.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!