Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Vetélés jele? Többi lent

Vetélés jele? Többi lent

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Utolsó vérzés szerint,holnap tölteném a 8.hetet, az utolsó uh-n ami 14-én volt a doki szerint 4hét5naposnak itélt,csak petezsák volt szikhólyaggal.

Vasárnap óta barnázok,szinte egésznap és volt 3-4 nagyobb görcs mint mint mikor megjön..

Terhességi tünetem a barnázás óta nagyon nincs..

Tegnap kellett volna uh-ra mennem de a szakrendelő oltóponttá vált így nem fogadnak..:(

Tudnátok segíteni hogy szerintetek egy másik városban tudnak fogadni? Illetve hogy ez a barnázás a vetélés jele lehetett? Nem véreztem,viszont a görcsök is nagyon erősek voltak.

2021. ápr. 28. 11:54
 1/10 anonim ***** válasza:

A barnázás vérzés. Csak már alvadt vér.

Hívd fel az ügyeletes orvost, útba tud igazítani h hol fogadnak.

Menj másik városba, momd el h mi a szitu. Ja kell hazudj h itt voltál egy barátodnál és most kezdtél görcsölni.

Akkor nálatok most nincs nőgyógyászati szakrendelés?

Ez érdekes

2021. ápr. 28. 12:38
 2/10 anonim ***** válasza:
Menj el a legközelebbi ügyeletre minél hamarabb!
2021. ápr. 28. 13:06
 3/10 A kérdező kommentje:
Nincsen sajnos nálunk szakrendelés,ezért egy másik városba kellett mennem,de már ott sem fogadnak...
2021. ápr. 28. 14:20
 4/10 anonim ***** válasza:
Érdemes lenne megvizsgáltatni magadat, olyan nincs, h.valahol nem néznek meg.
2021. ápr. 28. 15:16
 5/10 anonim ***** válasza:

Hol laksz?

A legközelebbi kórház nőgyógyászati ügyeletén kötelesek fogadni.

2021. ápr. 28. 16:18
 6/10 anonim ***** válasza:
Szia. Ha ilyen picinek merte elofordulhat hogy elkezdodott a vetelesed. Ha otthon csinalod vegig nem lesz egy faklyas menet, igaz hogy eleg pici.. Irj mi volt majd hogyan alakul! Szoritok
2021. ápr. 28. 20:09
 7/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Tegnap óta telefonálgatok,de nem igen hajlandóak felvenni a telefont!!

2021. ápr. 29. 06:11
 8/10 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem is ugyanez volt 5 napja barnáztam amire végre megnézett az orvos. Írt fel nekem progeszteront és már alig vérzek, a görcsök teljesen elmúltak. Előtte szenvedtem :( Akár a vetélés jele is lehet ez. Én is kb 10x telefonáltam amire végre felvették, fogadtak 1 órán belül.
2021. ápr. 29. 20:20
 9/10 anonim ***** válasza:
#8-as vigyázz magadra! A progeszteron késleltetheti a vetélést, de nem mindig tudja megelőzni. Szóval továbbra is pihenj sokat. Csak azért írom, mert én így jártam.
2021. ápr. 29. 20:27
 10/10 anonim ***** válasza:
#8 vagyok. Igen tudom, nem is élem bele magam 100%-osan. Csak örülök, hogy enyhültek a bajaim :D Azóta sokat pihenek, aztán meglátjuk mi lesz. :)
2021. ápr. 29. 20:42

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!