Van rá esély, hogy magától beindul?
Figyelt kérdés
Egy hete missed abot állapítottak meg nálam. Holnapra írták ki a műtétet. Egész eddig semmi tünetem nem volt, ma azonban fura zselés állagú folyásom volt, és elkezdtem görcsölgetni is. Olyasmi, mint amikor meg akar jönni. Lehetséges, hogy beindul magától a vetélés?2021. ápr. 26. 19:03
11/13 anonim válasza:
Azért nagyon kíméld magad, azt mondják 2 hét, én azért 3 hetet nem emelgettem, viszont 2 hét után már hajoltam, meg amúgy is amikor a cipőmet vettem fel, csak óvatosan :D Én most tartok 4 hétnél, hidd el lelkileg is jobb lesz, de csak akkor, ha pozitívan előre tekintesz. Nekem első baba lett volna, elment, de most várom hogy megjöjjön aztán újra próbálkozhassunk, és minden rendben lesz :) (5-ös - 7-es voltam :D)
12/13 anonim válasza:
Szia. En majdnem 5 hetig hordtam a halott embriot.. Megallt 6 hetesen.. Mikor beigazolodott h nem el aznap elkezdtem barnazni.. 8 napig.. Autan 9.napon elindult a veteles.. Azt hittem megdoglok annyira fajt mint a szules! Megcsinaltam.. Azota megjott a menzeszem.. Pihenj kineld magad es sok erot lelkileg!
13/13 anonim válasza:
#12 Dettó, mint a 12-es, azt hittem megpusztulok, sosem fájt még úgy semmim. Én 3 hetet vártam, mire beindult. És kb. mint egy szülés. Elfolyt valami és onnantól kezdve olyan görcsök jöttek, hogy az hihetetlen. De túl lettem rajta, ki is tisztultam rendesen. Sajnos a második terhesség is ugyanígy zárult. De ott ne kínlasztott meg úgy a vetélés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!