A múlt heti vizsgàlaton 3900gr és 52 cm volt a babám. A doktornő azt mondta h ez màr elég nagynak szàmít ezért legkésőbb június 8.-n beindítja de lehet h inkàbb a csàszàrt javasolnà.
Semmi esetre sem szeretnék csàszàrt!!!!
Van valamennyi esélyem h beindul? Semmit nem érzek,nem fàj semmim stb...
Úgy aggódom :(
2018. máj. 31. 02:34
1/10 anonim válasza:
Beszéld meg vele, hogy nem akarsz császárt. Biztos megérti. Gratula a babához. Kitartás. :)
2018. máj. 31. 02:49
2/10 anonim válasza:
Az, hogy mennyit mérnek kb annyit számír, mintga a szomszéd Marika néni azt mondanàk, hogy 3450g és 55cn!
Még csak 39+3nàl tartasz! Van még ideje! Nem kell a szülésnek az ég világon semmilyen előjelnek lennie!!
2018. máj. 31. 07:03
3/10 anonim válasza:
Nekem is nagynak (4 kg felett) mérték a babámat, én túl is léptem a terminust több, mint egybhéttel. Mégsem lett nagy (3850g 54cm) és császár nélkül meg tudtam szülni. Viszont lehet, hogy a dokid téraránytalanságot lát (nem férne ki a baba) ezért emleget császárt. Erre kérdezz rá mindenképpen! Kitartás, hamarosan már babázhatsz. :)
2018. máj. 31. 08:11
4/10 anonim válasza:
Az én babám 3900 g-mal és 54 cm-rel született gátvédelemmel
2018. máj. 31. 08:37
5/10 anonim válasza:
Rokonnak azt mondtak h beindítják a szulest m nagy lesz a baba. Riogattak 4+os gyerekkel és hogy nem fogja tudni meg szülni. 3 doki is azt mondta h nagy lesz. Ehhez képest 3300gr lett a kislánya... szóval a súly becsléseiket inkább hagyjuk....
2018. máj. 31. 11:37
6/10 anonim válasza:
Utolsó vagyok nekem azt mondta a dokim h átlépjuk mi azt a 3kilos határt.... fiam 4480g lett szóval nálunk igaza lett 😉😁
2018. máj. 31. 11:38
7/10 anonim válasza:
*3480 csak a telefonról vagyok...
2018. máj. 31. 11:38
8/10 anonim válasza:
Nekem a dokim a 37. héttől kifejezetten megtiltotta, hogy kíméljem magam. Azt mondta minnél többet megyek és csinálom a dolgomat annál hamarabb indul be a szülés. Így is lett! 38. hétre szültem, igaz császár lett a vége mert a keze beakadt a babának, de a sok mozgás valóban beindította a szülést. Egyik pillanatról a másikra ment el a magzatvízem.
2018. máj. 31. 20:31
9/10 Tubarózsa válasza:
Szia. Hogy vagy? Ha esetleg megvan már a pici, remélem könnyű szülés volt és sok boldogságot!!!
Ha nem akkor: én 39+3semmit nem éreztem ami szülésre utalna (ak volt a szülinapom) 39+4 szültem. Fájásokkal indult, derült égből villámcsapás volt... cca 3óra volt cakk-pakk a szülés (7kor indult fájással, 10.15re lett meg a fiam)
Un ha nincs még meg, van esélyed ;)
2018. jún. 1. 19:28
10/10 A kérdező kommentje:
Sajnos még nincs :(
Ma sétàltam egy csomót,a làbaim akkoràk mint egy elefànté :D
Egésznap furcsàn görcsölgetett az alhasam...de szerintem a megterhelés miatt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!