Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Van rá esély, hogy magától...

Van rá esély, hogy magától beindul?

Figyelt kérdés
Egy hete missed abot állapítottak meg nálam. Holnapra írták ki a műtétet. Egész eddig semmi tünetem nem volt, ma azonban fura zselés állagú folyásom volt, és elkezdtem görcsölgetni is. Olyasmi, mint amikor meg akar jönni. Lehetséges, hogy beindul magától a vetélés?
2021. ápr. 26. 19:03
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
87%
Igen, simán lehet.
2021. ápr. 26. 19:16
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Vagy lehet, vagy nem. 🤷‍♀️

Nekem mikor megállapították, hogy műtét lesz, onnan másnaptól volt más folyásom, illetve elég intenzív görcseim. Mégis az 1 hét alatt nem indult be, műtét lett a vége. Sajnos. Bárcsak beindult volna, mert a műtéttel valamit jól elcsesztek.

2021. ápr. 26. 19:36
 3/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Vegyes érzéseim vannak a műtéttel kapcsolatban, pont az esetleges komplikációk miatt, viszont szeretnék már az egészen túl lenni, mert lelkileg nagyon megterhelő a tudat, hogy egy 3 hete elhalt magzatot hordozok magamban 😔
2021. ápr. 26. 19:54
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Én 4hétig éltem ebben a tudatban, 1000%ra megértelek.

De holnap túl leszel rajta, és bízz a legjobbakban.

Kitartás!

Lelkileg visel meg, testileg annyira nem vészes a dolog.

2es voltam

2021. ápr. 26. 20:23
 5/13 anonim ***** válasza:
Szia Kérdező. Beindult végül, vagy akkor műtét lett/lesz?
2021. ápr. 27. 09:26
 6/13 A kérdező kommentje:
Műtét volt. Elvileg délután engednek ki kórházból
2021. ápr. 27. 12:09
 7/13 anonim ***** válasza:
És hogy vagy?
2021. ápr. 27. 21:33
 8/13 anonim ***** válasza:

2es válaszoló, mit csesztek el?

Csak mert nekem februárban volt egy missed abom, a kislanyom is elsőre sikerült, és az a terhesség is. Már 2honapja próbálkozunk és semmi. Felek, hogy nekem is valamit elrontottak. Eddig sikerült mindaketszer elsőre most meg ahjj.

Tudom van akik hosszú hónapokig próbálkoznak és akkor jön, de nekem ez nagyon fura hogy most nem sikerul. És attól tartok valami történhetett, de kontrollon mindent rendben talált az orvosom. Úgy döntöttem ha augusztusig nem sikerul el megyek egy vervetelre hogy vajon ott minden oke e..

Kérdező. Én majdnem 4hetig horodztam. Szörnyű volt, pláne ha 2napot vár a vetélés, pont genetikan tudtam volna meg....

2021. ápr. 27. 21:55
 9/13 A kérdező kommentje:
Fizikailag rendben vagyok, bár azt mondták, hogy kíméljem magam. Azt hittem jobban fogok vérezni, de nem vészes. Lelkileg is jobban vagyok, de az lehet még a nyugtató és altató gyógyszerek miatt is. A héten megyek a nőgyógyászomhoz megbeszélni hogyan tovább
2021. ápr. 27. 22:05
 10/13 anonim ***** válasza:

8!

Műtét után úgy éreztem, minden rendben van. Nem fájt, nem nagyon véreztem semmi nem volt vészes.

Aztán 29napra megjött az első mensim. Fura volt, mert elötte görcsölgetni szoktam. Arra gondoltam, titi a hormonok, vagy valami. Ahogy megjött, orbitális hasfájásom lett. Nem tudtam mozogni se kb tőle. Ahol görcsölni szoktam, azon a részen. De fájt. Mintha kést forgattak volna a méhemben.

Elmúlt a mensi, memtem kontrollra. Semmit nem láttak, de nem voltam nyugodt, elmentem másik dokihoz is, ő sem látott semmit.

Onnan újra belevágtunk. A második mensim is ugyan ez. Egy deka görcs sem volt, ellenben brutál fájás.

A 3.mensim nem jött már meg.

Most 17hetes terhes vagyok, a 17hétből 16ot fájt edsig a hasam. Ugyan az a szúrás. Ha kb pihenek egész nap, semmi bajom. De ahogy egy kicsit többet mozgok, vagy jön a front, szél, végem. Felállni alig tudok, úgy fáj. Emellett eddig vagy 6x véreztem, ok nélkül, mindig futottam az ügyeletre, mindig más doki nézett, sose találtak semmit.

Van már egy 2éves fiam, vele kb a világból is kimehettem, olyan jó terhességem volt. Most meg csak a fekvés kb. Fiamnál is voltak hasfájásaimy de ott bevettem egy magnéziumot, azt mehettem tovább.

Most a magnézium az ég világon semmit nem segít.

A baba egészséges, pont ma megyek uh-ra, várom :) már mozogninis érzem.

De ez a rengeteg fájdalom, ez valahogy elmaradhatott volna. És ez csak a műtét óta van, elötte sosem éreztem ezt.

2es voltam.

2021. ápr. 28. 05:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!