Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Vannak itt olyan nők, akik a...

Vannak itt olyan nők, akik a magas tsh (alulműködés) miatt vetéltek el esetleg?

Figyelt kérdés

Már másra nem tudok gondolni, csak ez lehet elvileg a ludas, vagy szimplán balszerencsések vagyunk, nem tudom.

Ne értsetek félre, nagyon is tisztában vagyok azzal, hogy kismillió más oka is lehet, ami ugyebár talán sosem derül ki. Sokszor igazából semmi gond nincsen, egyszerűen így járnak az emberek.

De most engem az érdekelne, hogy vannak itt olyan nők, akik esetében konkrétan bebizonyosodott, hogy a magas TSH (alulműködés) okozta a problémát/vetélést?

Köszönöm szépen előre is a segítséget!

2021. ápr. 20. 16:48
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Mi lett azóta? Hasonló helyzetben vagyok 😪
2022. dec. 13. 19:33
 22/25 A kérdező kommentje:

Kezelték a pajzsmirigyemet végre (🙏).

2021 áprilisában kezdtem szedni a gyógyszert. 2021 novemberében teszteltem pozitívat, 2022 júliusában megérkezett a kis csodánk, a gyönyörű kisfiúnk. Végig izgultam, aggódtam, de megérte.

2022. dec. 21. 18:37
 23/25 anonim ***** válasza:
Köszönöm szépen hogy megirtad. Milyen ertèkekkel indultal neki a kezelésnek?
2022. dec. 22. 14:21
 24/25 A kérdező kommentje:

Bocs, hogy csak most írok, nem voltak fent azóta.

A tsh-m 6,4 volt. Meg kell várni, míg levisi a gyógyszer, nekem az júliusban már meg is történt. De ugye ott volt a korona... Július végén kaptam a második oltást, így úgy döntöttünk várunk egy kicsit, mert még nem volt biztos, hogy nem e lehet negatív hatása stb.. Szeptemberben próbálkoztunk először. Csak azért írtam, nehogy azt gondold, hogy egy fél év is kell addig, míg be áll a gyógyszer. + Nekem magas volt a prolaktinom is, 1000, azt is kezeltük, de azt már épp csak 3 hétig szedtem, mert terhesség alatt már nem lehet.

2023. jan. 5. 11:14
 25/25 anonim ***** válasza:
Köszönöm szépen hogy megirtad 🙂, sok sikert kívánok !
2023. jan. 5. 17:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!