Vannak itt olyan nők, akik a magas tsh (alulműködés) miatt vetéltek el esetleg?
Már másra nem tudok gondolni, csak ez lehet elvileg a ludas, vagy szimplán balszerencsések vagyunk, nem tudom.
Ne értsetek félre, nagyon is tisztában vagyok azzal, hogy kismillió más oka is lehet, ami ugyebár talán sosem derül ki. Sokszor igazából semmi gond nincsen, egyszerűen így járnak az emberek.
De most engem az érdekelne, hogy vannak itt olyan nők, akik esetében konkrétan bebizonyosodott, hogy a magas TSH (alulműködés) okozta a problémát/vetélést?
Köszönöm szépen előre is a segítséget!
Mennyi a TSH-d?
Nem kezelik? Nem szedsz hormonpótlást?
6-7: köszi!
Mindenképpen érdemes "letornázni" a TSH-t az alsó határérték közelébe. Nem csak a teherbeesés miatt....
Annyi minden életfunkcióra hatással van a pajzsmirigy, hogy nem szabad kezeletlenül hagyni.
#4 Nekem 5,9 volt, aztán kb. 3 hétre rá vetéltem el. Az első ultrahangon még minden okés volt, aztán pár napra rá már nem... Semmilyen gyógyszert nem kaptam mostanáig, mert nem látták indokoltnak. Most is kb. félig-meddig kierőszakoltam.
A véralvadás már nézték, illetve genetikát és mást is, ott nem volt gond.
Köszönjük szépen! Ti pedig vigyázzatok magatokra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!