Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Éreztetek bármit abból, hogy...

Éreztetek bármit abból, hogy elvetéltetek? Hanyadik hétben?

Figyelt kérdés
2021. márc. 18. 23:25
 1/3 anonim ***** válasza:

Első terhességem üres petezsákból nem fejlődött tovább. Kb. A 6. hét elején enyhe pecsételés kezdődött, még aznap orvoshoz mentem, kaptam Utrogestan kúpot, amitől az első bogyó után elmúlt a barnázás. Pár napra rá hajnalban erős görcsölésem volt, de nem véreztem. Elmentünk ügyeletre, ott mondták, hogy missed ab. Abbahagytam az Utrot, vártuk, hogy beinduljon magától, de nem indult, így végül 2 hét múlva műtöttek.

Második terhességemnél is volt barnázás, gyógyszer ellenére kb a 14. hétig, de hála istennek ott végül minden rendben volt (most már 7 hós a kislányom).

2021. márc. 18. 23:36
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Semmit nem éreztem.

A terhességi tünetek múltak el,de az lehet normális is terhesség alatt.

Uh.on túl kicsi volt,köv.uh ugyanakorra.

3 hét múlva spontán elvetéltem.(abban a 3 hétben semmi tünetem nem volt,se vérzés,semmi)

5 hetesen állt meg a fejlődesben,9 hetesen vetéltem.

2021. márc. 19. 07:04
 3/3 anonim ***** válasza:
Én nem. 7 hetesen állapították meg a terhességet. A 10. héten elmentem uh-ra, csak azért, hogy tudjam minden rendben van-e. Akkor már nem volt életjel, illetve a mérete is akkora volt,mint a terhesség megállapításakor. Tehát 7-8 hetesen halt el. A 11. héten lett műszeres befejezés. Nem véreztem, nem görcsöltem addig. Annyi "tünetem" volt, hogy a műtétig szép lassan elmúltak a terhességi tüneteim, de amúgy sem volt túl sok tünet nálam.
2021. márc. 19. 08:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!