Február 5én elvetéltem , orvos csak 2 hétre rá adott ip-ot. Véreztem addig is és mostanáig is! Azóta minden nap..semmit se látott csak egy cisztát. már kb 1hónap eltelt azóta hogy vérzek és még mindig pozi a tesztem. Ez most mi lehet?
Jövőhéten megyek kórházi vizsgálatra is. De ezt nem értem.
Valakinek hasonló tapasztalat?
Én is amondó vagyok, hogy minél előbb kórházba kellene menned, ha már egy hónapja vérzel. Ez nagyon nem normális. Amíg nem jössz teljesen helyre, nem is ajánlott újra próbálkozni a babával.
A ciszta is okoz pozitív terhességi tesztet. A legtöbb teszt leírásában szerepel is. Pl. ha rákeresel a ClearBlue-ra neten, ott a termék leírásánál is feltüntetik, az álpozitiv teszt okai között.
Mielőbbi jobbulást!
Voltam orvosnál. És ő mondta hogy már semmi sincs es nincs semmi teendőm.
Kb lecseszett hogy mit gondolok én hogy ezzel jövök... szerinte nem is voltam terhes... megyek már jövőhéten orvoshoz egy kórházba. Hátha ott komolyan vesznek. Szomorú hogy ennyi egy egy ember élete valakinek aki unja a banánt. Remélem csak a ciszta... de hozzáteszem ez a ciszta már november óta ott van és akkor még nem mutatott pozitívat a terhességi teszt Tehát ezért nem gondolom hogy a ciszta... de inkabb az mint komolyabb dolog.
Szia! Tényleg orvoshoz kéne menned, valami bent maradt. Én is jártam így, elvetéltem (otthon, mert nagyon nem volt hangulatom a 3.missed abhoz...)
17 napig véreztem, majd kijött belőlem egy kb 2 cm-es darabka, gondolom, méhnyálkahártya. És azzal el is vágták a vérzést.
Nem tudom feltölteni. De ez egyértelmű pozitív. Megyek hétfőn mert ez fura. Kb fogalmam nincs hogy menstruáltam e azóta vagy nem.
Tuti van valami! 😔
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!