Korai terhességed, ami vetéléssel végződött?
Ugye sokan azt vallják, hogy 12. hét előtt nem szabad elmondani a terhességet, mert addig BÁRMIKOR elvetélhetsz...
Van itt olyan, aki SENKINEK (max az apának) nem mondta el a terhességet, és a vetélést?
Azért kérdezem, mert a második babát nem akarom majd a 12. hét előtt elmondani senkinek, mert mindenki elég érzékeny, és mi lenne, ha...
Viszont akkor meg ha történik mégis valami, akkor soha senki nem tudja meg? Ez nekem nagyon fura lenne, egy ekkora titokkal leélni az életemet.
Ez egy feltevés csak, én biztos vagyok, hogy nem lesz gond.
Igen, ezt már többször bebizonyította... nem lenne itt annyi hely, hogy minden fszságát leírjam kb...
Ha rajtam múlott volna, nem tudta volna meg. Férjem a tesztelés napjan volt nála, akkor mesélte neki.
Utálom nagyon.
9#
#12 Köszönöm szépen, kedves tőled 😊
Én is említettem az orvosomnak a progeszteron hiányt. Rákérdezett, hogy van e gondom a menstruációmmal? Mondtam hogy nincs semmi gond, pontos és egyforma (napok számát tekintve). Azt mondta akkor kizárva, hogy progeszteron hiány lenne.
Mi egy év elteltével döntöttünk úgy, hogy újra belevágunk. A férjem igaz már hamarabb is szeretett volna. Azonnal összejött mint az első, de sajnos elment ő is... Most 2 vérvizsgálat eredményére várunk. Amúgy a doki azt mondta, hogy próbálkozni kell, nincs különösebb ok a kivizsgálásra. Kettőt "kicsikartunk", több nem lesz.
*lemaradt
Nehogy a jövőben bármikor is magadat hibáztasd. Eszedbe se jusson. Nem tudsz olyasmit csinálni, amivel ártanál. Ezt nekem nagyon sokszor kijelentették. Egy egészséges terhesség nem megy el csak úgy. Persze nekem is eszembe jutottak ilyenek, de butaság, szóval ettől nem kell tartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!