Középidős vetélés után?
22 hetesen elveteltem spontan,iker babak voltak.
December vegen megyek kontrollra,akkor beszelem meg az orvosommal a tortenteket.
Mindketto babat megszultem.
Szerintetek lehet még gyerekem?
Mennyit kell varni ilyenkor a kovetkezo varandosaggal?
Elkeseredtem :(
Rettenetesen sajnálom.
Én 4 családot is ismerek, ahol ilyen történt (főleg ikres fórumokról) és mindenhol született utána egészség gyerek/gyerekek születtek pár éven belül.
Azt nem tudom, hogy a testnek és a léleknek mennyi idő kell, de majd érzed.
Nekem most volt egy 8 hetes missed abom és abból se könnyű összeszedni magam. Sok erőt neked!
Kedves Kérdező!
Először is, fogadd őszinte részvétem. Átéltem én is a 23. héten, tudom, embertelen kín.
A kérdésedre válaszolva: a részleteket nem ismerjük.
Azt mondják, a testnek ideális esetben 2x annyi, de minimum 1x annyi idő kell a regenerálódásra, mint amíg a terhesség tartott. És te ugye szültél is, ráadasul ikreket, vagyis a méhed extrém erőfeszítésnek volt kitéve, tehát nem egy "sima" 22 hetes terhesség volt...
Tehát neked kb 9 hónap kihagyás kellene.
Tudom, ez borzasztóan soknak hangzik. Nekem anno (eü okokból) 1 év kihagyást javasoltak az orvosok. Nem biztos, hogy bölcs döntés volt, de én úgy éreztem, nem bírom tovább - és 5 hónap után újra megpróbáltuk... és sikerült. Azóta 2 gyönyörű gyermekem van:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!